Рецепт Тефтелі з індички зі шпинатом фото

Тефтелі з індички зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Шпинат
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Звичайні тефтелі з фаршу теж можуть здивувати, якщо пограти зі складом. Тоді ви отримаєте не чергове прохідне блюдо на обід, а щось запам'ятовується. Наприклад, спробуйте цей варіант. Буде смачно!

Опис приготування:

Вивчіть, як приготувати тефтелі з індички зі шпинатом і сиром. Дивлячись на готові вироби, навіть не можна припустити, що у них всередині таїться така начинка. Найкраще цей яскравий смак поєднується з соусом"Маринара" , який підготуйте заздалегідь. На гарнір подавайте спагетті або картопляне пюре.

  • Фарш з індички - 1125 грам
  • Шпинат - 90 грам
  • Моцарелла - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Зелена цибуля, перо - 3 штуки
  • Пармезан - 30 грам
  • Панірувальні сухарі - 60 грам
  • Соус"Маринара" - 720 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
тефтелі з індички зі шпинатом - фото крок 1
1. Для початку дрібно нарубати шпинат, часник і цибулю. Потім змішайте їх разом з яйцем.
тефтелі з індички зі шпинатом - фото крок 2
2. Потім додайте до овочів весь тертий сир, фарш і сухарі. Перемішайте інгредієнти.
тефтелі з індички зі шпинатом - фото крок 3
3. Після цього сформуйте круглі тефтелі.
тефтелі з індички зі шпинатом - фото крок 4
4. Потім кульки обсмажте в олії протягом 10 хвилин, перевертаючи.
тефтелі з індички зі шпинатом - фото крок 5
5. Далі влийте до тефтелі соус. Доведіть страву до кипіння, а потім тушкуйте його 10 хвилин. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти