Тефтелі з індички зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Звичайні тефтелі з фаршу теж можуть здивувати, якщо пограти зі складом. Тоді ви отримаєте не чергове прохідне блюдо на обід, а щось запам'ятовується. Наприклад, спробуйте цей варіант. Буде смачно!
Вивчіть, як приготувати тефтелі з індички зі шпинатом і сиром. Дивлячись на готові вироби, навіть не можна припустити, що у них всередині таїться така начинка. Найкраще цей яскравий смак поєднується з соусом "маринара", який підготуйте заздалегідь. На гарнір подавайте спагетті або картопляне пюре.
- Фарш з індички - 1125 грам
- Шпинат - 90 грам
- Моцарелла - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Зелена цибуля, перо - 3 штуки
- Пармезан - 30 грам
- Панірувальні сухарі - 60 грам
- Соус "маринара" - 720 грам
- Часник - 3 зубчики
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Для початку дрібно нарубати шпинат, часник і цибулю. Потім змішайте їх разом з яйцем.
2. Потім додайте до овочів весь тертий сир, фарш і сухарі. Перемішайте інгредієнти.
3. Після цього сформуйте круглі тефтелі.
4. Потім кульки обсмажте в олії протягом 10 хвилин, перевертаючи.
5. Далі влийте до тефтелі соус. Доведіть страву до кипіння, а потім тушкуйте його 10 хвилин. Все готово! Смачного!