Рецепт Котлети з фаршу зі шпинатом фото

Котлети з фаршу зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Фарш, Шпинат
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Для різноманітності щоденного меню пропоную випробувати спосіб, як приготувати котлети зі шпинатом. Виходить красиве, ароматне і цікаве блюдо, яке поєднується з будь-яким гарніром.

Звичайне і повсякденне блюдо можна зробити привабливим за допомогою зелені (шпинату). Воно відмінно підійде до каші, картоплі або іншим гарнірів. Готується все дуже просто і швидко. Продукти для приготування страви з легкістю можна купити в магазині. Фарш для котлет можна купити вже готовий, а можна зробити його самостійно.

  • Фарш - 350 грам
  • Шпинат - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Хліб - 2 скибочки
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
котлети з фаршу зі шпинатом - фото крок 1
1. Беремо всі інгредієнти для приготування котлет.
котлети з фаршу зі шпинатом - фото крок 2
2. Цибуля очищаємо і нарізаємо дрібно, шпинат миємо й нарізаємо, відправляємо все в миску, додаємо фарш, вбиваємо яйце. Молоко нагріваємо і вливаємо в окрему миску, розмочуємо хліб. Додаємо його в миску до фаршу, солимо і перчимо, перемішуємо.
котлети з фаршу зі шпинатом - фото крок 3
3. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо в неї трохи рослинного масла, викладаємо котлети, обсмажуємо їх з двох сторін до ледве рум'яної скоринки.
котлети з фаршу зі шпинатом - фото крок 4
4. Підсмажені котлети викладаємо на деко і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
котлети з фаршу зі шпинатом - фото крок 5
5. Готові котлети перекладаємо в тарілку і зберігаємо в холодильнику або подаємо до столу.

Схожі рецепти