Котлети з фаршу зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Для різноманітності щоденного меню пропоную випробувати спосіб, як приготувати котлети зі шпинатом. Виходить красиве, ароматне і цікаве блюдо, яке поєднується з будь-яким гарніром.
Звичайне і повсякденне блюдо можна зробити привабливим за допомогою зелені (шпинату). Воно відмінно підійде до каші, картоплі або іншим гарнірів. Готується все дуже просто і швидко. Продукти для приготування страви з легкістю можна купити в магазині. Фарш для котлет можна купити вже готовий, а можна зробити його самостійно.
- Фарш - 350 грам
- Шпинат - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Хліб - 2 скибочки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1. Беремо всі інгредієнти для приготування котлет.
2. Цибуля очищаємо і нарізаємо дрібно, шпинат миємо й нарізаємо, відправляємо все в миску, додаємо фарш, вбиваємо яйце. Молоко нагріваємо і вливаємо в окрему миску, розмочуємо хліб. Додаємо його в миску до фаршу, солимо і перчимо, перемішуємо.
3. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо в неї трохи рослинного масла, викладаємо котлети, обсмажуємо їх з двох сторін до ледве рум'яної скоринки.
4. Підсмажені котлети викладаємо на деко і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
5. Готові котлети перекладаємо в тарілку і зберігаємо в холодильнику або подаємо до столу.