Котлети домашні з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Домашні котлети ніколи не зрівняються з покупними. Окрім того, що ви знаєте склад виробів, додаєте спеції за смаком, так ще й вносите свою любов! Таке гаряче блюдо сподобається всім близьким.
Кожна господиня має свій улюблений рецепт, я не виключення. Тому розповім, як приготувати котлети домашні з фаршу. Я раджу зупинитися на свинячому фарші. Ви отримаєте соковиті і ніжні м'ясні вироби. Гарнір підійде будь-який, включаючи рис, спагетті і картопля. Спеції - на ваш розсуд.
- Фарш свинячий - 500 грам
- Хліб білий - 40 грам
- Сухарі паніровочні - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 30 мілілітрів
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
До фаршу додайте цибулю, порізаний дрібними кубиками.
Хліб замочіть в молоці на пару хвилин. Потім відіжміть його і додайте до фаршу.
Додайте до фаршу спеції, сіль і яйце.
Фарш ретельно перемішайте. Залиште його в холодильнику на 30-60 хвилин.
Сформуйте котлетки. Обваляйте їх в сухарях.
Обсмажте котлети з обох сторін до золотистої скоринки в маслі. Смачного!