Домашні курячі котлети 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
З якого м'яса ви любите котлети? У нас з приводу цього в родині розпалюються запеклі суперечки. Але найчастіше ми робимо курячі. Вони поєднуються з багатьма гарнірами і робляться просто. Спробуйте самі!
Якщо ви хочете отримати більше соковиту текстуру, то пропоную вам не перетворювати філе в фарш, а просто його порубати. А ще блюдо вийде дуже ніжним. Тому обов'язково прочитайте про те, як приготувати домашні курячі котлети з яйцем і цибулею. Повірте, ви захочете робити їх часто.
- Куряче філе - 500 грам
 - Майонез - 100 грам
 - Ріпчаста цибуля - 1 штука
 - Яйце - 2 штуки
 - Крохмаль - 1 Ст. Ложка
 - Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
 - Кріп - 1 пучок
 - Сіль - За смаком
 - Спеції - За смаком
 

Промите філе дрібно нарубати.

Лук чистої і Мельк nashinkuyte.

Також промийте, обсушити і наріжте кріп.

Змішайте в мисці цибулю, курку, майонез, крохмаль, кріп, сіль, яйця і спеції. Зробіть єдину масу.

Потім з фаршу сформуйте котлети.

У сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому котлети з обох боків до рум'яної скоринки. Смачного!