Домашні м'ясні котлети
(покроковий рецепт з фото)
Ароматні і соковиті, домашні, м'ясні. Хто зможе встояти? Котлети виходять ніжними завдяки курячому м'ясу і молоку.
Домашні м'ясні котлети можна приготувати з будь-якого виду м'яса, просто збільште час термічної обробки, якщо це свинина або яловичина. Курячі котлети смажаться швидше.
- Куряче філе - 700 грам
- Сало - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Хліб - 100 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Сіль і спеції - За смаком
- Масло рослинне - 30 мілілітрів (для смаження)
- Сухарі панірувальні або борошно - 1/2 склянки (для панірування)
1. Приготуємо продукти для домашніх котлет. З сала знімаємо акуратно шкуру, вона не стане в нагоді, моєму його. М'ясо також потрібно вимити й обсушити серветкою. Лук очистити.
2. Приготуємо фарш. Для цього можна використовувати як м'ясорубку, так і будь-який подрібнювач. Поріжте м'ясо, сало і цибулю для зручності.
3. Складіть в чашу подрібнювача і посоліть. Увімкніть.
4. Фарш майже готовий.
5. Вилочкою розминаємо хліб в молоці, щоб не було великих шматочків.
6. Додаємо хліб до фаршу, також вбиваємо яйце. Регулюємо сіль, додаємо спеції за смаком.
7. Фарш готовий до смаження.
8. Мокрими руками формуємо котлетки. Паніруємо в борошні або сухарях.
9. Смажимо на олії під кришкою до скоринки.
10. З іншого боку також добре обсмажуємо.
11. Домашні м'ясні котлети готові. Смачного!