Рецепт Домашні м'ясні котлети фото

Домашні м'ясні котлети
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах, Курка
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Ароматні і соковиті, домашні, м'ясні. Хто зможе встояти? Котлети виходять ніжними завдяки курячому м'ясу і молоку.

Домашні м'ясні котлети можна приготувати з будь-якого виду м'яса, просто збільште час термічної обробки, якщо це свинина або яловичина. Курячі котлети смажаться швидше.

  • Куряче філе - 700 грам
  • Сало - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Хліб - 100 грам
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Масло рослинне - 30 мілілітрів (для смаження)
  • Сухарі панірувальні або борошно - 1/2 склянки (для панірування)
домашні м'ясні котлети - фото крок 1
1. Приготуємо продукти для домашніх котлет. З сала знімаємо акуратно шкуру, вона не стане в нагоді, моєму його. М'ясо також потрібно вимити й обсушити серветкою. Лук очистити.
домашні м'ясні котлети - фото крок 2
2. Приготуємо фарш. Для цього можна використовувати як м'ясорубку, так і будь-який подрібнювач. Поріжте м'ясо, сало і цибулю для зручності.
домашні м'ясні котлети - фото крок 3
3. Складіть в чашу подрібнювача і посоліть. Увімкніть.
домашні м'ясні котлети - фото крок 4
4. Фарш майже готовий.
домашні м'ясні котлети - фото крок 5
5. Вилочкою розминаємо хліб в молоці, щоб не було великих шматочків.
домашні м'ясні котлети - фото крок 6
6. Додаємо хліб до фаршу, також вбиваємо яйце. Регулюємо сіль, додаємо спеції за смаком.
домашні м'ясні котлети - фото крок 7
7. Фарш готовий до смаження.
домашні м'ясні котлети - фото крок 8
8. Мокрими руками формуємо котлетки. Паніруємо в борошні або сухарях.
домашні м'ясні котлети - фото крок 9
9. Смажимо на олії під кришкою до скоринки.
домашні м'ясні котлети - фото крок 10
10. З іншого боку також добре обсмажуємо.
домашні м'ясні котлети - фото крок 11
11. Домашні м'ясні котлети готові. Смачного!

Схожі рецепти