Котлети м'ясні в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Що може звичніше котлет на обідньому столі? Незважаючи на буденність страви, готувати його можна по-різному, а тому пропоную вам рецепт приготування котлет м'ясних в духовці.
Нижче описаний простий рецепт приготування котлет м'ясних в духовці. Завдяки активному використання масла, хліба, вимоченої в молоці і яєць, котлетки виходить дуже смачними.
- Фарш яловичий - 700 грам
- Хліб білий - 4 скибочки
- Молоко - 1, 5 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 70-80 грам
- Рослинна олія - 80 грам
- Сухарі - За смаком
Теплим молоком заливаємо хліб.
Чистимо і моєму цибулю і часник. Пропускаємо їх через м'ясорубку і укладаємо на дно миски.
Вичавлюємо хліб, пропускаємо через м'ясорубку.
В миску, в яку ми пропускали через м'ясорубку інгредієнти додаємо фарш, спеції, сіль і розбиваємо в неї яйце.
Розмішуємо фарш до однорідності.
Вивалюємо виліплений шматок фаршу в панірувальних сухарях.
Змащуємо форму для запікання олією, укладаємо зверху шматочки фаршу і накриваємо все фольгою.
Котлетки будуть випікатися протягом 20 хвилин. Після цього на них треба розплавити по шматочку вершкового масла і подавати до столу.