Домашні котлети з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Так уже повелося, що любов до котлет у нашої людини в крові! Стільки вже рецептів існує, і не злічити! Ось і поділюся своїм класичним рецептом домашніх котлет з яловичини. Ситно і соковито
Такому простому рецептом домашніх котлет з яловичини мене навчила бабуся ще в дитинстві. На ті часи панірувальних сухарів ще в продажу не було, а борошно бабуся завжди економила для випічки. Тому тут котлети робляться без панірування. Але чесно кажучи, мені так подобається навіть більше, так як вся панірування зазвичай в процесі смаження залишається на сковороді і починає пригорати. Так що це ще одна причина, чому я так люблю цей рецепт приготування домашніх котлет з яловичини! Спробуйте і ви!
- Фарш яловичий - 700 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Хліб білий - 3 скибочки
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Хліб замочуємо у воді. Ідеально, якщо це буде трохи черствий, вчорашній батон без скоринок.
2. Поставки в Фарс, ретельно перемішати. Потім додамо сіль, перець і спеції за смаком. Додамо яйце, перемішаємо ще раз.
3. Тепер вологими руками з цього фаршу формуємо котлети.
4. Обсмажити з усіх боків на олії. Можна брати і вершкове.
5. Ось такі красиві котлетки отримуємо! Смачного!