Рулет з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться солоденького і бажано по-швидкому, на допомогу приходить листкове бездріжджове тісто. З нього можна приготувати прекрасні рулети з різноманітною начинкою, наприклад - з бананом!
Перед вами - простий рецепт приготування рулету з дріжджового тіста. Начинка готується зі звичайного банана, змішаного з цукром, кокосовою стружкою і корицею. Можете експериментувати і додавати в начинку інші фрукти. Перед подачею на стіл рулет слід трохи остудити і нарізати. Хай щастить!
- Тісто бездріжджове листкове - 1 штука (упаковка)
- Банан - 1 штука
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
- Кокосова стружка - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
Розморожуємо листкове тісто.
Банан потрібно очистити. Потім потовкти з цукром, кокосовою стружкою і корицею.
Викладаємо начинку на тонкий шар тіста. Намагаємося розподілити начинку рівномірно, але залишаємо по краях трохи місця.
Звертаємо з тіста рулет або рулети. Викладаємо вниз швом на деко, змащений маслом. Сам рулет можете змастити збитим яйцем. Випікаємо рулет в духовці прогрітій до 200 градусів, 15 хвилин.
Смачного!