Рулет з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Вичерпали свою кулінарну фантазію? Бракує часу на приготування повноцінного обіду чи вечері? Тоді купіть готове тісто і зробіть цей ситний рулет!
Рецепт рулету з листкового дріжджового тіста дуже простий. Він точно вам сподобається, тому що, по суті, в якості начинки можна використовувати що завгодно. Я к тому, що якщо навіть на обжарку фаршу немає часу, можна його замінити ковбасою, овочами або сиром. Завжди вийде смачно, ситно і смачно! рекомендую!
- Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
- Фарш - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Фарш попередньо обсмажити зі спеціями і подрібненої морквою. Я лук не люблю, але його теж можна додати до фаршу. Тісто розгортаємо, робимо надрізи по краях, як на фото. Викладаємо начинку.
2. Тепер акуратно загортаємо надрізані краю, щоб виходила "косичка" . Змастіть руки маслом, щоб до них не прилипало тісто.
3. Ось такий виходить рулет. Щоб надійніше трималося, пройдіться злегка по ньому качалкою, присипаної борошном. Випікаємо півгодини при 200 градусах.
4. Нарізаємо і подаємо! Смачно і ситно!