Рецепт Рулет з листкового дріжджового тіста фото

Рулет з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Листкове тісто
Пісні страви
На обід , На полуденок
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Вичерпали свою кулінарну фантазію? Бракує часу на приготування повноцінного обіду чи вечері? Тоді купіть готове тісто і зробіть цей ситний рулет!

Опис приготування:

Рецепт рулету з листкового дріжджового тіста дуже простий. Він точно вам сподобається, тому що, по суті, в якості начинки можна використовувати що завгодно. Я к тому, що якщо навіть на обжарку фаршу немає часу, можна його замінити ковбасою, овочами або сиром. Завжди вийде смачно, ситно і смачно! рекомендую!

  • Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
  • Фарш - 300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Спеції - За смаком
рулет з листкового дріжджового тіста - фото крок 1
1. Фарш попередньо обсмажити зі спеціями і подрібненої морквою. Я лук не люблю, але його теж можна додати до фаршу. Тісто розгортаємо, робимо надрізи по краях, як на фото. Викладаємо начинку.
рулет з листкового дріжджового тіста - фото крок 2
2. Тепер акуратно загортаємо надрізані краю, щоб виходила"косичка" . Змастіть руки маслом, щоб до них не прилипало тісто.
рулет з листкового дріжджового тіста - фото крок 3
3. Ось такий виходить рулет. Щоб надійніше трималося, пройдіться злегка по ньому качалкою, присипаної борошном. Випікаємо півгодини при 200 градусах.
рулет з листкового дріжджового тіста - фото крок 4
4. Нарізаємо і подаємо! Смачно і ситно!

Схожі рецепти