Рецепт Рулет з дріжджового тіста з варенням фото

Рулет з дріжджового тіста з варенням
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Тісто , Дріжджове тісто , Дріжджі , Сухі дріжджі
Рецепти для схуднення
На полуденок
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 24
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Дуже часто готую такий рулет до чаю. Він невибагливий і дуже смачний, а зробити його простіше простого. Розповім і вам, як приготувати рулет з дріжджового тіста з варенням, використовуйте будь за смаком.

Опис приготування:

В якості начинки можна брати будь-яке варення: яке є в наявності і яке більше до смаку. Цього разу у мене грушеве, але раніше робив з вишневим, абрикосовим і малиновим. Такі рулети можна зробити з маком і родзинками. Це відмінний варіант для чаювання всієї родини. Дріжджове тісто роблю самостійно, тим більше, що це дуже легко і просто.

  • Дріжджі сухі - 1/2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Молоко - 1, 5 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Борошно - 4 склянки
  • Варення - 200-300 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Маргарин - 100 грам
рулет з дріжджового тіста з варенням - фото крок 1
1. Молоко нагріваю трохи, потім додаю в нього дріжджі, розмішую.
рулет з дріжджового тіста з варенням - фото крок 2
2. Після повного розчинення дріжджів кладу до них сіль, цукор і вбиваю 2 курячих яйця.
рулет з дріжджового тіста з варенням - фото крок 3
3. Маргарин розтоплюю в мікрохвильовій печі і трохи остуджують, потім вливаю в молоко з дріжджами.
рулет з дріжджового тіста з варенням - фото крок 4
4. Борошно заздалегідь просівають і додаю в миску до рідких складових, замішую м'яке тісто. Залишаю його на 2-3 годину.
рулет з дріжджового тіста з варенням - фото крок 5
5. Тісто, що підійшло поділяю на частини, кожну викладаю на стіл, потім тонко розкочують.
рулет з дріжджового тіста з варенням - фото крок 6
6. Дістаю улюблене варення (у мене грушеве) і розмазував його по всій поверхні коржа, потім повертаю рулет.
рулет з дріжджового тіста з варенням - фото крок 7
7. Деко змащую маргарином і викладаю приготовані рулети, залишаю на 1 час, після цього відправляю в розігрітий до 180 градусів духовку, випікаю до рум'яної скоринки (близько 40-60 хвилин).
рулет з дріжджового тіста з варенням - фото крок 8
8. Готовий рулет нарізаю шматочками і подаю до столу, він виходить м'яким і солодким.

Схожі рецепти