Рецепт Рулет «Pikantro» фото

Рулет «Pikantro»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі, Лосось, Риба та морепродукти, Тунець
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Гострий насичений смак цієї страви дозволяє відчути в повній мірі напористий характер японської кухні.

1.Всі інгредієнти нарізаємо дрібними кубиками: огірок, лосось, тунець.

2. Змішуємо рис і інгредієнти додаємо соусу, викладаємо на лист норі і скручуємо в вигляді рулету.

3. Нарізаємо на 8 частин акуратно укладаємо на тарілку і подаємо до столу.

  • Мал - 130 грам (зварений для суші)
  • Лосось - 20 грам
  • Тунець - 20 грам
  • Огірок - 30 грам (очищений без насіння)
  • Соус "табаджан" - 1 грам
  • Соус" кимчи" - 5 грам
  • Майонез - 15 грам (бажано японський)
  • Норі - 1 грам
1.Всі інгредієнти нарізаємо дрібними кубиками: огірок, лосось, тунець.

2. Змішуємо рис і інгредієнти додаємо соусу, викладаємо на лист норі і скручуємо в вигляді рулету.

3. Нарізаємо на 8 частин акуратно укладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Схожі рецепти