Рулет «Pikantro»
(покроковий рецепт з фото)
Гострий насичений смак цієї страви дозволяє відчути в повній мірі напористий характер японської кухні.
1.Всі інгредієнти нарізаємо дрібними кубиками: огірок, лосось, тунець.
2. Змішуємо рис і інгредієнти додаємо соусу, викладаємо на лист норі і скручуємо в вигляді рулету.
3. Нарізаємо на 8 частин акуратно укладаємо на тарілку і подаємо до столу.
- Мал - 130 грам (зварений для суші)
- Лосось - 20 грам
- Тунець - 20 грам
- Огірок - 30 грам (очищений без насіння)
- Соус "табаджан" - 1 грам
- Соус" кимчи" - 5 грам
- Майонез - 15 грам (бажано японський)
- Норі - 1 грам
1.Всі інгредієнти нарізаємо дрібними кубиками: огірок, лосось, тунець.
2. Змішуємо рис і інгредієнти додаємо соусу, викладаємо на лист норі і скручуємо в вигляді рулету.
3. Нарізаємо на 8 частин акуратно укладаємо на тарілку і подаємо до столу.
2. Змішуємо рис і інгредієнти додаємо соусу, викладаємо на лист норі і скручуємо в вигляді рулету.
3. Нарізаємо на 8 частин акуратно укладаємо на тарілку і подаємо до столу.