Розсольник зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Смак розсольнику багатьом знайомий з дитинства. У кожному будинку його готують по-різному, але незмінним залишається кислуватий присмак і перлова крупа. Пропонуємо рецепт, як приготувати розсольник зі свининою.
Такий суп дуже смачний, ситний, він відмінно підійде для обіду всієї родини. Завдяки свинині суп виходить наваристим і дуже поживним. Подають такий суп зі сметаною і зі свіжою зеленню (відмінно в такому випадку підходить кріп). Суп обов'язково потрібно їсти гарячим. Дуже акуратно потрібно солити блюдо, тому як в рецепті використовуємо солоні огірочки.
- Свинина - 0, 5 кілограма
- Огірки солені - 3 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Перловка - 70 грам
- Помідор - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
1. Набираємо в каструлю воду (близько трьох літрів). М'ясо миємо і відправляємо в каструлю, ставимо її на вогонь і доводимо до кипіння, збираємо все пінки і варимо.
2. Нарізаємо солоні огірочки невеликим кубиком, чистимо цибулю та нарізаємо кубиком, томати моєму і також подрібнюємо кубиком. Перлову крупу гарненько промиваємо. Додаємо в суп огірки, перловку і готуємо 40 хвилин на слабкому вогні.
3. Через сорок хвилин дістаємо м'ясо і розрізаємо його на шматочки, кладемо назад в каструлю, відправляємо в суп цибулину і помідор, кладемо лавровий лист, солимо і перчимо. Варимо ще близько 10-15 хвилин.
4. Готовий суп подаємо обов'язково гарячим з дрібно рубаним кропом. Смачного!