Дієтичний розсольник
(покроковий рецепт з фото)
Легке і дієтичне блюдо, яке відмінно урізноманітнює ваше меню. Готувати його дуже просто, впорається навіть починаюча господиня. Пробуйте!
Розсольник знайде своє місце на будь-якому столі. Поки вариться бульйон для супу, поріжте всі овочі. Огірки з невеликою кількістю води і бланшувати на сковороді протягом 5 хвилин. Решта овочі пасеруйте на рослинному маслі, додаючи їх на сковороду по черзі. З бульйону виберіть м'ясо і дрібно поріжте. Спочатку киньте в бульйон огірки і рис. Для 5 хвилин до його готовності додайте овочі зі сковороди, м'ясо, лавровий лист, сіль і перець за смаком. Готовий розсольник залиште на виключеною плиті на 15-20 хвилин настоятися, потім подайте на стіл зі свіжою зеленню. Смачного!
- Куряча грудка - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Солоний огірок - 3 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Суповий набір - За смаком
- Мал - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
Поставте варитися бульйон з курячого м'яса і супові набори. Підготуйте овочі.
Поки бульйон вариться, овочі наріжте.
Огірки з невеликою кількістю води і бланшувати на сковороді протягом 5 хвилин.
Решта овочі пасеруйте на рослинному маслі, додаючи їх на сковороду по черзі - цибуля, морква, селера. З бульйону вийміть м'ясо і дрібно поріжте. Спочатку киньте в бульйон огірки і рис. Для 5 хвилин до його готовності додайте овочі зі сковороди, м'ясо, лавровий лист, сіль і перець за смаком. Готовий розсольник залиште на виключеною плиті на 15-20 хвилин настоятися, потім подайте на стіл зі свіжою зеленню.