Рецепт Дієтичний розсольник фото

Дієтичний розсольник
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Дієтичне харчування
На обід
Супи , Солоне , Розсольник
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Легке і дієтичне блюдо, яке відмінно урізноманітнює ваше меню. Готувати його дуже просто, впорається навіть починаюча господиня. Пробуйте!

Опис приготування:

Розсольник знайде своє місце на будь-якому столі. Поки вариться бульйон для супу, поріжте всі овочі. Огірки з невеликою кількістю води і бланшувати на сковороді протягом 5 хвилин. Решта овочі пасеруйте на рослинному маслі, додаючи їх на сковороду по черзі. З бульйону виберіть м'ясо і дрібно поріжте. Спочатку киньте в бульйон огірки і рис. Для 5 хвилин до його готовності додайте овочі зі сковороди, м'ясо, лавровий лист, сіль і перець за смаком. Готовий розсольник залиште на виключеною плиті на 15-20 хвилин настоятися, потім подайте на стіл зі свіжою зеленню. Смачного!

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Солоний огірок - 3 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Суповий набір - За смаком
  • Мал - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
дієтичний розсольник - фото крок 1
Поставте варитися бульйон з курячого м'яса і супові набори. Підготуйте овочі.
дієтичний розсольник - фото крок 2
Поки бульйон вариться, овочі наріжте.
дієтичний розсольник - фото крок 3
Огірки з невеликою кількістю води і бланшувати на сковороді протягом 5 хвилин.
дієтичний розсольник - фото крок 4
Решта овочі пасеруйте на рослинному маслі, додаючи їх на сковороду по черзі - цибуля, морква, селера. З бульйону вийміть м'ясо і дрібно поріжте. Спочатку киньте в бульйон огірки і рис. Для 5 хвилин до його готовності додайте овочі зі сковороди, м'ясо, лавровий лист, сіль і перець за смаком. Готовий розсольник залиште на виключеною плиті на 15-20 хвилин настоятися, потім подайте на стіл зі свіжою зеленню.

Схожі рецепти