Розсольник зі свининою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Мультиварка - це чарівна паличка-виручалочка на кухні. Не обов'язково бути досвідченим кухарем, щоб готувати за допомогою неї страви. Кожна господиня може оцінити простоту її використання.
Я сама охоче користуюся можливістю заощадити сили і час. Тому використовую це чудо техніки. Нещодавно я дізналася, як приготувати розсольник зі свининою в мультиварці. Звичайний суп заграв трохи по-новому, а я завжди люблю привносити щось цікаве в звичні страви.
- Свинина - 250 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Картопля - 5 штук
- Маринований огірок - 2 штуки
- Перлова крупа - 0, 5 склянки
- Вода - 2 L
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Томатна паста - 0, 5 Ст. Ложки
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
Перловку промийте і замочіть на 3 годину.
М'ясо помийте, наріжте невеликими шматочками. Готуйте його в режимі "жарка" в маслі протягом 12 хвилин.
Морква помийте, чистий, натріть на крупній тертці і додайте до м'яса. Цибуля чистий, наріжте, внесіть туди ж. Додайте нарізані огірки, томатну пасту.
Перемішайте інгредієнти і готуйте в режимі "жарка" ще 8 хвилин.
Додайте в чашу мультиварки перловку. Картопля почистіть, помийте, наріжте кубиками. Також додайте в чашу.
Влийте воду до верхньої позначки. Поставте режим "гасіння" з 1, 5 годину.
Для 5 хвилин до готовності додайте в суп лавровий лист, дрібно нарізану кріп і сіль. Смачного!