Рецепт Розсольник з перловкою в мультиварці фото

Розсольник з перловкою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина, Крупи, Перлова крупа
На обід
Супи, Розсольник

Цей суп готували ще на Русі. У наш час він не менш популярний у багатьох куточках земної кулі, і приготувати розсольник з перловкою можна за допомогою мультиварки - це дуже зручно.

Побалуйте себе і своїх близьких смачним розсольником за традиційним рецептом. Ця страва - відмінна альтернатива іншим супів і є улюбленим у багатьох сім'ях.

  • Яловичина - 200 грам
  • Перлова крупа - 0, 5 склянки (мультистакана)
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Солоні огірки - 2 штуки
  • Розсіл огірковий - 0, 5 склянки (мультистакана)
  • Цибуля - 1 штука
  • Паста томатна - 3 Ст. Ложки
  • М'ясний бульйон або вода - 1, 5 L
  • Перець, сіль, зелень і приправи - За смаком
  • Крем - 100 грам
розсольник з перловкою в мультиварці - фото крок 1
1. Сьогодні все частіше і частіше готують розсольник з перловкою в мультиварці в домашніх умовах. Чому саме мультиварка? Це дуже зручно, швидко і практично, а готову страву ні чим не поступається тому, яке приготовлено на плиті.
розсольник з перловкою в мультиварці - фото крок 2
2. Я нарізала відразу всі овочі і залишила їх в стороні чекати своєї черги. Огірочки краще брати ті, які закриті простим послом - вони кислі, тим самим краще підходять для розсольнику.
розсольник з перловкою в мультиварці - фото крок 3
3. Всі овочі помістіть в ємність мультиварки і виставите режим "випічка" (попередньо налив туди рослинне масло). Обсмажте овочі до готовності протягом 10 хвилин, після чого можна додати томатну пасту.
розсольник з перловкою в мультиварці - фото крок 4
4. Я готувала розсольник з перловкою в мультиварці в домашніх умовах саме так. Після обсмажування овочів вже можна додавати картопля, м'ясо, крупу і залити все бульйоном (якщо ні - водою). Виставите режим "гасіння" і 2 години можете бути вільними.
розсольник з перловкою в мультиварці - фото крок 5
5. Подавати розсольник найкраще зі сметаною - так смачніше. Сметана надає особливу пікантність блюду і робить його ніжніше.

Схожі рецепти