Розсольник з перловкою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Цей суп готували ще на Русі. У наш час він не менш популярний у багатьох куточках земної кулі, і приготувати розсольник з перловкою можна за допомогою мультиварки - це дуже зручно.
Побалуйте себе і своїх близьких смачним розсольником за традиційним рецептом. Ця страва - відмінна альтернатива іншим супів і є улюбленим у багатьох сім'ях.
- Яловичина - 200 грам
- Перлова крупа - 0, 5 склянки (мультистакана)
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Солоні огірки - 2 штуки
- Розсіл огірковий - 0, 5 склянки (мультистакана)
- Цибуля - 1 штука
- Паста томатна - 3 Ст. Ложки
- М'ясний бульйон або вода - 1, 5 L
- Перець, сіль, зелень і приправи - За смаком
- Крем - 100 грам
1. Сьогодні все частіше і частіше готують розсольник з перловкою в мультиварці в домашніх умовах. Чому саме мультиварка? Це дуже зручно, швидко і практично, а готову страву ні чим не поступається тому, яке приготовлено на плиті.
2. Я нарізала відразу всі овочі і залишила їх в стороні чекати своєї черги. Огірочки краще брати ті, які закриті простим послом - вони кислі, тим самим краще підходять для розсольнику.
3. Всі овочі помістіть в ємність мультиварки і виставите режим "випічка" (попередньо налив туди рослинне масло). Обсмажте овочі до готовності протягом 10 хвилин, після чого можна додати томатну пасту.
4. Я готувала розсольник з перловкою в мультиварці в домашніх умовах саме так. Після обсмажування овочів вже можна додавати картопля, м'ясо, крупу і залити все бульйоном (якщо ні - водою). Виставите режим "гасіння" і 2 години можете бути вільними.
5. Подавати розсольник найкраще зі сметаною - так смачніше. Сметана надає особливу пікантність блюду і робить його ніжніше.