Розсольник на яловичому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)
Мій чоловік любить різні наваристі супи на м'ясі. Щоб прям з'їв тарілку такого, та ще з хлібом, і наївся на півдня. Тому вибираю з безлічі рецептів самі ситні і досить жирні.
І ось недавно прочитала про те, як приготувати розсольник на яловичому бульйоні. Тепер цей суп один з моїх найулюбленіших. А все тому, Варити його можна часто, так як продукти для нього використовуються звичайні, а смак виходить насичений. Те, що потрібно справжньому чоловікові на обід або вечерю після важкого трудового дня.
- Яловичина - 500 грам
- Перлова крупа - 1 Склянка
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Солоні огірки - 2 штуки
- Помідор черрі - 2 штуки
- Сало - 60 грам
- Кріп свіжий - 0, 5 пучка
- Сіль - За смаком
- Вода - 3 L
М'ясо промийте і відправте варитися (приблизно в 3-х літрах води). Під час готування знімайте піну. Бульйон сіль. Після закипання зробіть несильний вогонь.
Перловку замочіть у воді на півгодини. Через годину варіння додайте її в бульйон.
Картопля помийте і почистіть. Наріжте його середніми кубиками і вкіньте в каструлю слідом за перловкою.
Морква помийте, очистіть і натріть на крупній тертці. Лук також почистіть і дрібно порубати.
Солоні огірки наріжте. Помідори помийте і розділіть ножем на часточки.
На сковороду викладіть шматочки сала. Почніть їх обсмажувати, щоб виділився жир.
Відразу додавайте все нарізані овочі в сковороду. Пасеруйте їх протягом 5 хвилин, а потім все зі сковороди додайте в каструлю.
Поки суп доварюється, промийте і дрібно нарубати кріп. Додайте його при подачі. Розсольник буде готовий через 2 годину. Приємного вам апетиту!