Рецепт Розсольник на яловичому бульйоні фото

Розсольник на яловичому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
На обід
Супи, Солоне, Розсольник

Мій чоловік любить різні наваристі супи на м'ясі. Щоб прям з'їв тарілку такого, та ще з хлібом, і наївся на півдня. Тому вибираю з безлічі рецептів самі ситні і досить жирні.

І ось недавно прочитала про те, як приготувати розсольник на яловичому бульйоні. Тепер цей суп один з моїх найулюбленіших. А все тому, Варити його можна часто, так як продукти для нього використовуються звичайні, а смак виходить насичений. Те, що потрібно справжньому чоловікові на обід або вечерю після важкого трудового дня.

  • Яловичина - 500 грам
  • Перлова крупа - 1 Склянка
  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Солоні огірки - 2 штуки
  • Помідор черрі - 2 штуки
  • Сало - 60 грам
  • Кріп свіжий - 0, 5 пучка
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 3 L
розсольник на яловичому бульйоні - фото крок 1
М'ясо промийте і відправте варитися (приблизно в 3-х літрах води). Під час готування знімайте піну. Бульйон сіль. Після закипання зробіть несильний вогонь.
розсольник на яловичому бульйоні - фото крок 2
Перловку замочіть у воді на півгодини. Через годину варіння додайте її в бульйон.
розсольник на яловичому бульйоні - фото крок 3
Картопля помийте і почистіть. Наріжте його середніми кубиками і вкіньте в каструлю слідом за перловкою.
розсольник на яловичому бульйоні - фото крок 4
Морква помийте, очистіть і натріть на крупній тертці. Лук також почистіть і дрібно порубати.
розсольник на яловичому бульйоні - фото крок 5
Солоні огірки наріжте. Помідори помийте і розділіть ножем на часточки.
розсольник на яловичому бульйоні - фото крок 6
На сковороду викладіть шматочки сала. Почніть їх обсмажувати, щоб виділився жир.
розсольник на яловичому бульйоні - фото крок 7
Відразу додавайте все нарізані овочі в сковороду. Пасеруйте їх протягом 5 хвилин, а потім все зі сковороди додайте в каструлю.
розсольник на яловичому бульйоні - фото крок 8
Поки суп доварюється, промийте і дрібно нарубати кріп. Додайте його при подачі. Розсольник буде готовий через 2 годину. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти