Рецепт Борщ на яловичому бульйоні фото

Борщ на яловичому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Буряк, Овочі, Бобові
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, Корисний обід
Борщ, Супи

Борщ на яловичому бульйоні особливо смачний. Він ароматний і ситний. Приготуйте борщ на яловичому бульйоні разом зі мною, не пошкодуєте!

В борщ я завжди кладу сметану. Вона не просто покращує смак борщу, але навіть підкреслює його смакові нотки.

  • Капуста білокачанна - 150 грам
  • Картопля - 6 штук
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Буряк - 1 штука
  • Бульйон яловичий - 2 L
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Томатний сік - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
борщ на яловичому бульйоні - фото крок 1
Яловичий бульйон потрібно влити в каструлю. Якщо у вас бульйону менше 2 літрів, долийте води.
борщ на яловичому бульйоні - фото крок 2
Буряк натріть на тертці.
борщ на яловичому бульйоні - фото крок 3
Моркву натріть на крупній тертці.
борщ на яловичому бульйоні - фото крок 4
На рослинному маслі обсмажте нарізану цибулю.
борщ на яловичому бульйоні - фото крок 5
До цибулі додаємо моркву, смажимо все разом.
борщ на яловичому бульйоні - фото крок 6
У kipyashtiy бульйон zakidиvaem 50% буряка. Варимо її окремо. Решта 50% обсмажуємо з цибулею і морквою.
борщ на яловичому бульйоні - фото крок 7
У сковороду до овочів додаємо томат. Тушкуємо все на середньому вогні.
борщ на яловичому бульйоні - фото крок 8
У киплячому бульйоні буряк втратить свій колір. Додаємо нарізану картоплю.
борщ на яловичому бульйоні - фото крок 9
Картопля буде варитися 5-7 хвилин. Додаємо нарізану капусту білокачанну і томатну зажарку, яку ми приготували.
борщ на яловичому бульйоні - фото крок 10
Коли всі продукти борщу дійдуть до готовності, промиємо й наріжемо чорнослив. Додаємо його в киплячий бульйон. Додаємо сіль, спеції. Варимо близько 1-2 хвилин - і вимикаємо.
борщ на яловичому бульйоні - фото крок 11
Борщ готовий. В кінці варіння, вже з виключеною плитою, можна в борщ видавити кілька зубчиків часнику.
борщ на яловичому бульйоні - фото крок 12
Розлийте по тарілках і подайте до столу.

Схожі рецепти