Борщ на яловичому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)
Борщ на яловичому бульйоні особливо смачний. Він ароматний і ситний. Приготуйте борщ на яловичому бульйоні разом зі мною, не пошкодуєте!
В борщ я завжди кладу сметану. Вона не просто покращує смак борщу, але навіть підкреслює його смакові нотки.
- Капуста білокачанна - 150 грам
- Картопля - 6 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Бульйон яловичий - 2 L
- Сіль, спеції - За смаком
- Томатний сік - 1 Склянка
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
Яловичий бульйон потрібно влити в каструлю. Якщо у вас бульйону менше 2 літрів, долийте води.
Буряк натріть на тертці.
Моркву натріть на крупній тертці.
На рослинному маслі обсмажте нарізану цибулю.
До цибулі додаємо моркву, смажимо все разом.
У kipyashtiy бульйон zakidиvaem 50% буряка. Варимо її окремо. Решта 50% обсмажуємо з цибулею і морквою.
У сковороду до овочів додаємо томат. Тушкуємо все на середньому вогні.
У киплячому бульйоні буряк втратить свій колір. Додаємо нарізану картоплю.
Картопля буде варитися 5-7 хвилин. Додаємо нарізану капусту білокачанну і томатну зажарку, яку ми приготували.
Коли всі продукти борщу дійдуть до готовності, промиємо й наріжемо чорнослив. Додаємо його в киплячий бульйон. Додаємо сіль, спеції. Варимо близько 1-2 хвилин - і вимикаємо.
Борщ готовий. В кінці варіння, вже з виключеною плитою, можна в борщ видавити кілька зубчиків часнику.
Розлийте по тарілках і подайте до столу.