Рецепт Гороховий суп на яловичому бульйоні фото

Гороховий суп на яловичому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Бобові, Яловичина, Горох
Дієтичне харчування, Вагітним і годуючим
На обід
Супи

Розповім, як приготувати гороховий суп на яловичому бульйоні. Виходить ситне і ароматне перша страва. А якщо правильно готувати, ніякого здуття живота від бобових НЕ буде. Спробуйте!

Цей простий рецепт горохового супу на яловичому бульйоні мені дуже подобається. Якщо горох попередньо відварити, знімаючи всю піну, неприємних побічних ефектів, як це буває від бобових, не буде! Виходить смачний і ситний суп, спробуйте!

  • Яловичина - 400 грам
  • Горох - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
гороховий суп на яловичому бульйоні - фото крок 1
1. В окремій каструлі робимо бульйон. М'ясо на кісточці промиваємо, заливаємо холодною водою і ставимо на маленький вогонь. Додамо сіль і одну очищену цибулину.
гороховий суп на яловичому бульйоні - фото крок 2
2. Паралельно ставимо варитися попередньо замочений на ніч горох. Варимо, знімаючи піну, і з м'яса, і з гороху. Коли горох звариться, измельчим його блендером і відправимо до м'яса.
гороховий суп на яловичому бульйоні - фото крок 3
3. Частину, що залишилася цибулину дрібно ріжемо, обсмажити разом з подрібненою морквою. Викладаємо в каструлю разом із залишками масла. Варимо на маленькому вогні ще 20 хвилин.
гороховий суп на яловичому бульйоні - фото крок 4
4. М'ясо дістанемо, наріжемо кубиками, повернемо в каструлю. Суп готовий!

Схожі рецепти