Гороховий суп на яловичому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Розповім, як приготувати гороховий суп на яловичому бульйоні. Виходить ситне і ароматне перша страва. А якщо правильно готувати, ніякого здуття живота від бобових НЕ буде. Спробуйте!
Опис приготування:
Цей простий рецепт горохового супу на яловичому бульйоні мені дуже подобається. Якщо горох попередньо відварити, знімаючи всю піну, неприємних побічних ефектів, як це буває від бобових, не буде! Виходить смачний і ситний суп, спробуйте!
- Яловичина - 400 грам
- Горох - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. В окремій каструлі робимо бульйон. М'ясо на кісточці промиваємо, заливаємо холодною водою і ставимо на маленький вогонь. Додамо сіль і одну очищену цибулину.
2. Паралельно ставимо варитися попередньо замочений на ніч горох. Варимо, знімаючи піну, і з м'яса, і з гороху. Коли горох звариться, измельчим його блендером і відправимо до м'яса.
3. Частину, що залишилася цибулину дрібно ріжемо, обсмажити разом з подрібненою морквою. Викладаємо в каструлю разом із залишками масла. Варимо на маленькому вогні ще 20 хвилин.
4. М'ясо дістанемо, наріжемо кубиками, повернемо в каструлю. Суп готовий!