Рецепт Гороховий суп на яловичому бульйоні фото

Гороховий суп на яловичому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Яловичина , Горох
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати гороховий суп на яловичому бульйоні. Виходить ситне і ароматне перша страва. А якщо правильно готувати, ніякого здуття живота від бобових НЕ буде. Спробуйте!

Опис приготування:

Цей простий рецепт горохового супу на яловичому бульйоні мені дуже подобається. Якщо горох попередньо відварити, знімаючи всю піну, неприємних побічних ефектів, як це буває від бобових, не буде! Виходить смачний і ситний суп, спробуйте!

  • Яловичина - 400 грам
  • Горох - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
гороховий суп на яловичому бульйоні - фото крок 1
1. В окремій каструлі робимо бульйон. М'ясо на кісточці промиваємо, заливаємо холодною водою і ставимо на маленький вогонь. Додамо сіль і одну очищену цибулину.
гороховий суп на яловичому бульйоні - фото крок 2
2. Паралельно ставимо варитися попередньо замочений на ніч горох. Варимо, знімаючи піну, і з м'яса, і з гороху. Коли горох звариться, измельчим його блендером і відправимо до м'яса.
гороховий суп на яловичому бульйоні - фото крок 3
3. Частину, що залишилася цибулину дрібно ріжемо, обсмажити разом з подрібненою морквою. Викладаємо в каструлю разом із залишками масла. Варимо на маленькому вогні ще 20 хвилин.
гороховий суп на яловичому бульйоні - фото крок 4
4. М'ясо дістанемо, наріжемо кубиками, повернемо в каструлю. Суп готовий!

Схожі рецепти