Гороховий суп на яловичому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати гороховий суп на яловичому бульйоні. Виходить ситне і ароматне перша страва. А якщо правильно готувати, ніякого здуття живота від бобових НЕ буде. Спробуйте!
Цей простий рецепт горохового супу на яловичому бульйоні мені дуже подобається. Якщо горох попередньо відварити, знімаючи всю піну, неприємних побічних ефектів, як це буває від бобових, не буде! Виходить смачний і ситний суп, спробуйте!
- Яловичина - 400 грам
- Горох - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. В окремій каструлі робимо бульйон. М'ясо на кісточці промиваємо, заливаємо холодною водою і ставимо на маленький вогонь. Додамо сіль і одну очищену цибулину.
2. Паралельно ставимо варитися попередньо замочений на ніч горох. Варимо, знімаючи піну, і з м'яса, і з гороху. Коли горох звариться, измельчим його блендером і відправимо до м'яса.
3. Частину, що залишилася цибулину дрібно ріжемо, обсмажити разом з подрібненою морквою. Викладаємо в каструлю разом із залишками масла. Варимо на маленькому вогні ще 20 хвилин.
4. М'ясо дістанемо, наріжемо кубиками, повернемо в каструлю. Суп готовий!