Рецепт Рогалики (рецепт без дріжджів) фото

Рогалики (рецепт без дріжджів)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Рогалики
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Найпростіший рецепт, по якому виходять смачні рогалики (рецепт без дріжджів). Начинкою може бути будь-який джем, варення або свіжі ягоди / фрукти. Запікаються рогалики всього близько 20-25 хвилин.

Опис приготування:

Пісочні рогалики - це дуже смачно і ситно! Тісто для них готується дуже швидко (на відміну від дріжджового): замішуються всі інгредієнти з розтертим маргарином або маслом, після чого тісто трохи коштує в холодильнику і вже після рогалики випікаються. Начинкою для них можуть бути будь-які відповідні інгредієнти: повидло, варення, горіхи, згущене молоко або іриска, а також будь-які ягоди і фрукти.

  • Маргарин - 70 грам (або вершкове масло)
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Яйце - 1 штук
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Ванілін - За смаком
  • Povidlo - За смаком
рогалики (рецепт без дріжджів) - фото крок 1
1. Рогалики готуємо на основі маргарину або вершкового масла (на ньому вони будуть більш ніжними). Замішуємо всі інгредієнти (маргарин я натираю на тертці). Готове тісто виходить дуже еластичним, але легко рветься.
рогалики (рецепт без дріжджів) - фото крок 2
2. Відправляємо тісто на 15 хвилин в холодильник, після чого ділимо його на частини. Розкачуємо кожен пласт і розрізаємо його на рівні частини (можна на 4, якомога більше). Все залежить від розміру рогаликів, які ви хочете отримати.
рогалики (рецепт без дріжджів) - фото крок 3
3. На широкий край викладаємо начинку (будь-яку на ваш смак) і загортаємо так, щоб тонкий кінець був зверху.
рогалики (рецепт без дріжджів) - фото крок 4
4. Викладаємо заготовки на підготовлений лист.
рогалики (рецепт без дріжджів) - фото крок 5
5. Обов'язково змащуємо жовтком (можна посипати цукром) і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
рогалики (рецепт без дріжджів) - фото крок 6
6. Коли вони будуть готові, дайте їм трохи постояти і повністю охолонути, а вже після посипте цукровою пудрою і подавайте до столу.

Схожі рецепти