Коржик пита без дріжджів (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати корж пита без дріжджів. Така коржик прекрасно підійде до перших страв, а також відмінно буде виглядати самостійно. Приступаємо до приготування.
Цей легкий рецепт допоможе всім бажаючим приготувати арабська хліб пита без дріжджів. Коржик готується легко і просто, її також можна випікати в духовці при температурі 250 градусів. Обов'язково спробуйте приготувати її вдома і ви не пошкодуєте!
- Пшеничне борошно - 2 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Вода - За смаком (скільки візьме тісто)
1
В окремій ємності змішуємо пшеничне борошно і сіль, додаємо масло і ретельно все перемішуємо руками. Поступово додаємо в масу воду і починаємо вимішувати тісто. Робимо це до тих пір, поки тісто не стане еластичним і досить липким. Накриваємо тісто рушником і залишаємо в теплому місці на 10 хвилин.
2
По закінченню часу починаємо розгортати тісто на робочій поверхні, попередньо посипаною борошном. Розкачуємо тонкий корж з тіста і викладаємо її на сковороду без масла. Випікаємо на сильному вогні, перевертаючи. На кожну сторону піде приблизно по 30 секунд. Тепер перекладаємо корж на решітку над вогнем і випікаємо до появи бульбашок. Піта без дріжджів готова, смачного!