Домашня пита з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Домашня пита з куркою - відмінний варіант для ситного перекусу, так як ви можете приготувати будь-яку начинку, яка буде вам до душі. Більш того, в цьому рецепті пита повністю домашня!
Піти з начинкою - неймовірно просте в приготуванні, але дуже ситне і смачне блюдо, яке можна сміливо назвати ідеальним варіантом перекусу. А в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати домашню піту з куркою. Домашні піти виходять навіть смачніше тих, які можна купити в магазині, тому настійно рекомендую цей рецепт. Начинку можете брати будь-яку, яка вам подобається. Смачного!
- Борошно пшеничне - 2, 5-3 склянки
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Тепла вода - 1 Склянка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Олія соняшникова - 1/2 Ст. Ложки
- Куряча грудка - 100 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Кукурудза - 1 Склянка
- Гострий перець - 1 частина
- Гострий соус - За смаком
- Паприка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Сушений часник - За смаком
1. Для початку приготуйте тісто для піти. Для цього дріжджі розведіть у теплій воді, додайте до них соняшникову олію, сіль і добре перемішайте. Дайте постояти 5 хвилин.
2. Далі просійте борошно і замісіть тісто, щоб воно вийшло м'яким і не липло до рук. Далі залиште його на 1 годину трохи піднятися, накривши його харчовою плівкою або рушником.
3. Підготуйте начинку. Для цього наріжте смужками болгарський перець, гострий перець і курку. Потім обсмажте на невеликій кількості рослинного масла грудку, посоліть і додайте сушений часник.
4. Далі додайте перець і кукурудзу. Потім -
Гострий соус, чорний перець і паприку, добре перемішайте і трохи обсмажте.
Гострий соус, чорний перець і паприку, добре перемішайте і трохи обсмажте.
5. Тісто розділіть на п'ять частин і розкачайте в коржі товщиною приблизно 0, 7 мм. Далі на розпеченій сухій сковороді обсмажте піту з обох сторін, періодично перевертаючи, поки вона не надуется.
6. Потім зніміть випічку з вогню і розріжте на дві частини. Покладіть начинку в середину піти. Смачного!