Домашня локшина з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Внести різноманітність у ваше щоденне меню пропоную цим чудовим рецептом. Зроблена своїми руками локшина в поєднанні з відвареної курочкою - це дійсно дуже смачно, ситно і зовсім нескладно.
Це універсальний рецепт, адже можна подавати до столу як в якості густого супу, так як повноцінного страви на обід або вечерю, наприклад. Завдяки покроковим фотографій і інструкцій з процесом впорається навіть новачок на кухні. Отже, Давайте розберемося, як приготувати домашню локшину з куркою.
- Куряча грудка - 1 штука (скелет)
- Морква - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Сіль - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - 3 чайних ложки
- Борошно - 1 Склянка
- Зелень - За смаком
- Вода - 1/4 склянки (приблизно)
1. Для початку займемося тестом. У глибоку миску просійте борошно. У склянку вбийте яйце, додайте 1/2 чайної ложки солі і влийте воду (вийде приблизно 1/3 склянки). Збийте виделкою і влийте в борошно. Перемішайте до однорідності.
2. Тісто скачайте в кульку і приберіть на годинку в холодильник.
3. Грудку вимийте, викладіть в каструлю з водою. Посоліть і варіть на середньому вогні до м'якості.
4. Тісто розділи 4-5 частин. Кожну тонко розкачати.
5. На сухій сковороді обсмажте коржі з двох сторін буквально по 30 секунд.
6. Після можна нарізати великими шматочками.
7. І тоненькими смужками.
8. Усе, домашня локшина готова.
9. Готову курку дістаньте з бульйону. Остудіть трохи і розберіть. Бульйон процідіть і відправте назад подрібнену курочку.
10. На сковороді з рослинним маслом обсмажити моркву.
11. І викладіть в каструлю.
12. Слідом викладіть локшину.
13. Додайте подрібнену зелень, лавровий лист. Доведіть до кипіння і відразу ж зніміть з вогню. Залиште під кришкою хвилин на 10 перед подачею.
14. Смачного!