Рецепт Коржик без дріжджів фото

Коржик без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Молоко, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Коржі

Кожен час від часу любить побалувати себе смачною випічкою, але дріжджове тісто шкодить фігурі, тому я хочу поділитися рецептом, як приготувати корж без дріжджів.

Такі коржі смачно вживати і гарячими, і холодними. Окремо радує простота їх приготування. Ці коржі стануть постійними гостями в вашому домі, якщо ви хоча б раз їх спече. Жінки особливо оцінять цей рецепт за користь для фігури. Такі коржі можуть скласти альтернативу хлібу при поїздках на природу.

  • Борошно пшеничне - 150 грам
  • Борошно грубого помелу - 80 грам
  • Розпушувач - 3/4 чайних ложки
  • Обкладинка - 1/4 чайних ложки
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Мед - 30 мілілітрів
  • Молоко - 125 мілілітрів
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
1
З'єднайте в глибокій мисці просіяне борошно, розпушувач, корицю, сіль і добре перемішайте.
2
Вершкове масло розтопіть разом з медом і молоком. Додайте до сухих компонентів і вимісити липке тісто.
3
Викладіть тісто на посипану борошном дошку і розкачати пласт товщиною не більше 2 см. Зверніть увагу, що віддають перевагу катанню тісто потрібно качалкою, змоченою у воді, щоб тісто не прилипало.
4
З цього пласта треба сформувати коржі діаметром близько 5 см, не дуже великі.
5
Розігрійте духовку до 220 градусів і відправте туди коржі на 15 хвилин. Вийміть і остудіть. Смачного!

Схожі рецепти