Рецепт Різотто з рибою фото

Різотто з рибою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти, Крупи, Мал, Сьомга
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Різотто

Щоб ваш вечерю чи обід був не тільки смачним, але і вишуканим, приготуйте різотто з рибою. Це незвичайне, яскраве і смачна страва. Різотто з рибою припаде до смаку всій вашій родині, готувати легко.

Якщо ви любите різотто в класичному виконанні, то різотто з рибою вам обов'язково сподобається. Його готувати досить просто, але потрібно знати деякі секрети. Ця страва виглядає незвичним, по святковому ошатним, вишуканим і з ніжним вершковим смаком. Та й рецепт приготування різотто з рибою простий і швидкий, тому обов'язково приготуйте це смачна страва.

  • Рис Арбор - 200 грам (або будь-який довгозернистий)
  • Гарячий бульйон - 1 літр (овочевий або рибний)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Cukini - 2 штуки (маленьких)
  • Вершкове масло - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
  • Вино біле сухе - 100 мілілітрів
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сьомга слабосолона - 100-200 грам (або інша червона риба)
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
  • Часник - 1 зубчик
  • Пармезан - 50 грам
  • Чебрець свіжий - 1-2 Щепоток (за смаком)
різотто з рибою - фото крок 1
Ріпчасту цибулю нарізаємо дрібно, а цукіні - півкільцями або кільцями.
різотто з рибою - фото крок 2
Не дуже сильно розігріваємо сковороду з оливковою і вершковим маслом. Потім додаємо цибулю і, помішуючи, смажимо до прозорості. Додаємо дуже дрібно нарізаний часник.
різотто з рибою - фото крок 3
До цибулі додаємо цукіні, обсмажуємо ще хвилин 5-6. Не забуваємо помішувати овочі.
різотто з рибою - фото крок 4
Тепер додаємо рис. Добре помішувати рис з овочами і тримаємо на невеликому вогні протягом 2 хвилин.
різотто з рибою - фото крок 5
Потім додаємо вино, робимо побільше вогонь і випаровуємо його. Додаємо 2 ополоника бульйону і хвилини дві не чіпаємо вміст сковороди.
різотто з рибою - фото крок 6
Потім перемішуємо і додаємо ще трохи бульйону. Рис не повинен плавати в бульйоні, він повинен вбирати його. Готуємо рис 15-18 хвилин.
різотто з рибою - фото крок 7
Додаємо 1 чайна ложка масло, добре перемішуємо і викладаємо сьомгу. Акуратно все перемішуємо, посипаємо дрібно нарізаним чебрецем і тертим пармезаном і прибираємо різотто з вогню.

Схожі рецепти