Різотто з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Щоб ваш вечерю чи обід був не тільки смачним, але і вишуканим, приготуйте різотто з рибою. Це незвичайне, яскраве і смачна страва. Різотто з рибою припаде до смаку всій вашій родині, готувати легко.
Якщо ви любите різотто в класичному виконанні, то різотто з рибою вам обов'язково сподобається. Його готувати досить просто, але потрібно знати деякі секрети. Ця страва виглядає незвичним, по святковому ошатним, вишуканим і з ніжним вершковим смаком. Та й рецепт приготування різотто з рибою простий і швидкий, тому обов'язково приготуйте це смачна страва.
- Рис Арбор - 200 грам (або будь-який довгозернистий)
- Гарячий бульйон - 1 літр (овочевий або рибний)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Cukini - 2 штуки (маленьких)
- Вершкове масло - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
- Вино біле сухе - 100 мілілітрів
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сьомга слабосолона - 100-200 грам (або інша червона риба)
- Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
- Часник - 1 зубчик
- Пармезан - 50 грам
- Чебрець свіжий - 1-2 Щепоток (за смаком)
Ріпчасту цибулю нарізаємо дрібно, а цукіні - півкільцями або кільцями.
Не дуже сильно розігріваємо сковороду з оливковою і вершковим маслом. Потім додаємо цибулю і, помішуючи, смажимо до прозорості. Додаємо дуже дрібно нарізаний часник.
До цибулі додаємо цукіні, обсмажуємо ще хвилин 5-6. Не забуваємо помішувати овочі.
Тепер додаємо рис. Добре помішувати рис з овочами і тримаємо на невеликому вогні протягом 2 хвилин.
Потім додаємо вино, робимо побільше вогонь і випаровуємо його. Додаємо 2 ополоника бульйону і хвилини дві не чіпаємо вміст сковороди.
Потім перемішуємо і додаємо ще трохи бульйону. Рис не повинен плавати в бульйоні, він повинен вбирати його. Готуємо рис 15-18 хвилин.
Додаємо 1 чайна ложка масло, добре перемішуємо і викладаємо сьомгу. Акуратно все перемішуємо, посипаємо дрібно нарізаним чебрецем і тертим пармезаном і прибираємо різотто з вогню.