Різотто з перцем
(покроковий рецепт з фото)
Ще одне блюдо з репертуару італійських кухарів, яке можна сміливо запозичувати - це різотто з перцем. Прості інгредієнти, простий рецепт, але блюдо - просто чудове.
Дуже просте в приготуванні блюдо, яке популярно в Італії - різотто з перцем. Там його подають як першу страву, але у нас вдома різотто з перцем - це друге. Рецепт дуже простий, інгредієнтів багато не потрібно. Сподіваюся, це блюдо вам сподобається!
- Мал - 300 грам
- Перець болгарський - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Петрушка - За смаком
- Вино біле - 1 Склянка
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 20 грам
- Пармезан - 20 грам
- Бульйон - 1/2 L
Підсмажте дрібно нарізану цибулю на оливковій олії. Додайте кубиками нарізаний болгарський перець. Смажте, помішуючи, 3 хвилини на середньому вогні.
Додайте рис і обсмажте протягом хвилини, помішуючи.
Додайте вино і дайте йому випаруватися, після чого додайте бульйон. Варимо рис до готовності, поступово підливаючи бульйон у міру його вбирання рисом.
Коли рис звариться, зніміть блюдо з вогню, додайте вершкове масло.
Додайте тертий пармезан, перемішайте і накрийте кришкою. Дайте постояти 15 хвилин, після чого подавайте, посипавши свіжою зеленню.