Рецепт Різотто з перцем фото

Різотто з перцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Крупи , Болгарський перець , Мал
Пісні страви
На обід , На вечерю , Романтична вечеря
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Ще одне блюдо з репертуару італійських кухарів, яке можна сміливо запозичувати - це різотто з перцем. Прості інгредієнти, простий рецепт, але блюдо - просто чудове.

Опис приготування:

Дуже просте в приготуванні блюдо, яке популярно в Італії - різотто з перцем. Там його подають як першу страву, але у нас вдома різотто з перцем - це друге. Рецепт дуже простий, інгредієнтів багато не потрібно. Сподіваюся, це блюдо вам сподобається!

  • Мал - 300 грам
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Петрушка - За смаком
  • Вино біле - 1 Склянка
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Пармезан - 20 грам
  • Бульйон - 1/2 L
різотто з перцем - фото крок 1
Підсмажте дрібно нарізану цибулю на оливковій олії. Додайте кубиками нарізаний болгарський перець. Смажте, помішуючи, 3 хвилини на середньому вогні.
різотто з перцем - фото крок 2
Додайте рис і обсмажте протягом хвилини, помішуючи.
різотто з перцем - фото крок 3
Додайте вино і дайте йому випаруватися, після чого додайте бульйон. Варимо рис до готовності, поступово підливаючи бульйон у міру його вбирання рисом.
різотто з перцем - фото крок 4
Коли рис звариться, зніміть блюдо з вогню, додайте вершкове масло.
різотто з перцем - фото крок 5
Додайте тертий пармезан, перемішайте і накрийте кришкою. Дайте постояти 15 хвилин, після чого подавайте, посипавши свіжою зеленню.

Схожі рецепти