Рецепт Різотто з печерицями та вершками фото

Різотто з печерицями та вершками
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Крупи , Гриби , Мал , Печериці
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любіть ароматні грибочки? На мою скромну думку, різотто приготовлене з печерицями виходить просто чарівним! Блюдо підходить для вечері або обіднього столу. Рекомендую негайно оцінити!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування різотто з печерицями та вершками. Різотто готується з такого набору інгредієнтів: рис"Арбор" , печериці, сир"Пармезан" , ріпчаста цибуля, часник, бульйон овочевий, петрушка, сіль, перець, масло вершкове і оливкове і вершки. Готову страву, подається до столу в гарячому вигляді. Хай щастить!

  • Рис"Арбор" - 320 грам
  • Печериці - 400 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Бульйон овочевий - 1 літр
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 70 грам
  • Петрушка - 10 грам
  • Сир"Пармезан" - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Вершки - За смаком
різотто з печерицями та вершками - фото крок 1
Розігріваємо в сотейнику вершкове масло, обсмажуємо на ньому подрібнену цибулю.
різотто з печерицями та вершками - фото крок 2
Додаємо рис, перемішуємо і смажимо ще 2 хвилини.
різотто з печерицями та вершками - фото крок 3
Поступово, невеликими порціями, вливаємо бульйон. Щоб рис встигав вбирати рідину вливайте по пів чашки за один раз, постійно помішуючи.
різотто з печерицями та вершками - фото крок 4
На оливковій олії злегка обсмажуємо подрібнений часник.
різотто з печерицями та вершками - фото крок 5
Додаємо до часнику, порізані скибочками шампіньйони. Смажимо на повільному вогні, посолити і поперчити. Можна додати подрібнену петрушку. Всього, готуємо 5 хвилин.
різотто з печерицями та вершками - фото крок 6
Коли рис майже готовий, вливаємо вершки і додаємо обсмажені гриби. Перемішуємо.
різотто з печерицями та вершками - фото крок 7
Також кладемо тертий пармезан і 25 грам вершкового масла. Ретельно все перемішуємо і даємо постояти під кришкою пару хвилин.
різотто з печерицями та вершками - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти