Рецепт Куряча грудка з печерицями та вершками фото

Куряча грудка з печерицями та вершками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Птах, Вершки, Курка, Гриби, Печериці, Куряча грудка
Роздільне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Ви не знаєте, чим здивувати сім'ю на вечерю, щоб таке смачненьке приготувати? Перед вами чудовий рецепт, як приготувати курячу грудку в вершках. Трохи грибів, курки і вершків - страва готова.

Для того щоб приготувати курячу грудку в вершках, знадобиться трохи сушених або маринованих грибів, вершки і вершкове масло. Всі разом об'єднані інгредієнти створюють букет смаків і ароматів. Блюдо готується просто, не потрібно особливе вміння від господині. Прекрасно поєднувані гриби з куркою вгамують навіть найбільший голод. Продукт не містить зайвих калорій, може бути порекомендував для стежать за своєю вагою.

  • Куряча грудка (філе) - 400 грам
  • Гриби свіжі (печериці) - 300 грам
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Часник - 1 зубчик
  • Вершкове масло - 90 грам
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - За смаком
куряча грудка з печерицями та вершками - фото крок 1
1. Поріжте курку на невеликі шматки. Відбийте кожен шматочок. Poperčite і сіль.
куряча грудка з печерицями та вершками - фото крок 2
2. Гриби поріжте зручним способом.
куряча грудка з печерицями та вершками - фото крок 3
3. Нагрійте велику сковороду. Покладіть в неї вершкове масло, порізану на шматки курку. Почніть смажити на великому вогні. Готуйте 10 хвилин, курку періодично перевертайте.
куряча грудка з печерицями та вершками - фото крок 4
4. В окремій сковороді на вершковому маслі смажте гриби. Подрібніть часник. Покладіть зверху грибів. Продовжуйте смажити. Гриби помішуйте. Готуйте 10 хвилин. Вичавіть з лимона сік. Налийте в сковороду з м'ясом. Перемішайте.
куряча грудка з печерицями та вершками - фото крок 5
5. З'єднайте курку з грибами. Перемішайте. Продовжуйте смажити. Додайте в блюдо вершки. Перемішайте. Продовжуйте смажити.
куряча грудка з печерицями та вершками - фото крок 6
6. Зменшіть вогонь до мінімально можливого. Смажте кілька хвилин, постійно помішуючи. Соус повинен стати густим. Аромату - повна кухня. Ваше блюдо готово. Подавайте зі свіжими овочами.

Схожі рецепти