Рецепт Куряча грудка з печерицями та вершками фото

Куряча грудка з печерицями та вершками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Птах , Вершки , Курка , Гриби , Печериці , Куряча грудка
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Ви не знаєте, чим здивувати сім'ю на вечерю, щоб таке смачненьке приготувати? Перед вами чудовий рецепт, як приготувати курячу грудку в вершках. Трохи грибів, курки і вершків - страва готова.

Опис приготування:

Для того щоб приготувати курячу грудку в вершках, знадобиться трохи сушених або маринованих грибів, вершки і вершкове масло. Всі разом об'єднані інгредієнти створюють букет смаків і ароматів. Блюдо готується просто, не потрібно особливе вміння від господині. Прекрасно поєднувані гриби з куркою вгамують навіть найбільший голод. Продукт не містить зайвих калорій, може бути порекомендував для стежать за своєю вагою.

  • Куряча грудка (філе) - 400 грам
  • Гриби свіжі (печериці) - 300 грам
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Часник - 1 зубчик
  • Вершкове масло - 90 грам
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - За смаком
куряча грудка з печерицями та вершками - фото крок 1
1. Поріжте курку на невеликі шматки. Відбийте кожен шматочок. Poperčite і сіль.
куряча грудка з печерицями та вершками - фото крок 2
2. Гриби поріжте зручним способом.
куряча грудка з печерицями та вершками - фото крок 3
3. Нагрійте велику сковороду. Покладіть в неї вершкове масло, порізану на шматки курку. Почніть смажити на великому вогні. Готуйте 10 хвилин, курку періодично перевертайте.
куряча грудка з печерицями та вершками - фото крок 4
4. В окремій сковороді на вершковому маслі смажте гриби. Подрібніть часник. Покладіть зверху грибів. Продовжуйте смажити. Гриби помішуйте. Готуйте 10 хвилин. Вичавіть з лимона сік. Налийте в сковороду з м'ясом. Перемішайте.
куряча грудка з печерицями та вершками - фото крок 5
5. З'єднайте курку з грибами. Перемішайте. Продовжуйте смажити. Додайте в блюдо вершки. Перемішайте. Продовжуйте смажити.
куряча грудка з печерицями та вершками - фото крок 6
6. Зменшіть вогонь до мінімально можливого. Смажте кілька хвилин, постійно помішуючи. Соус повинен стати густим. Аромату - повна кухня. Ваше блюдо готово. Подавайте зі свіжими овочами.

Схожі рецепти