Куряча грудка з печерицями та вершками
(покроковий рецепт з фото)
Ви не знаєте, чим здивувати сім'ю на вечерю, щоб таке смачненьке приготувати? Перед вами чудовий рецепт, як приготувати курячу грудку в вершках. Трохи грибів, курки і вершків - страва готова.
Для того щоб приготувати курячу грудку в вершках, знадобиться трохи сушених або маринованих грибів, вершки і вершкове масло. Всі разом об'єднані інгредієнти створюють букет смаків і ароматів. Блюдо готується просто, не потрібно особливе вміння від господині. Прекрасно поєднувані гриби з куркою вгамують навіть найбільший голод. Продукт не містить зайвих калорій, може бути порекомендував для стежать за своєю вагою.
- Куряча грудка (філе) - 400 грам
- Гриби свіжі (печериці) - 300 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Вершкове масло - 90 грам
- Лимон - 0, 5 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
1. Поріжте курку на невеликі шматки. Відбийте кожен шматочок. Poperčite і сіль.
2. Гриби поріжте зручним способом.
3. Нагрійте велику сковороду. Покладіть в неї вершкове масло, порізану на шматки курку. Почніть смажити на великому вогні. Готуйте 10 хвилин, курку періодично перевертайте.
4. В окремій сковороді на вершковому маслі смажте гриби. Подрібніть часник. Покладіть зверху грибів. Продовжуйте смажити. Гриби помішуйте. Готуйте 10 хвилин. Вичавіть з лимона сік. Налийте в сковороду з м'ясом. Перемішайте.
5. З'єднайте курку з грибами. Перемішайте. Продовжуйте смажити. Додайте в блюдо вершки. Перемішайте. Продовжуйте смажити.
6. Зменшіть вогонь до мінімально можливого. Смажте кілька хвилин, постійно помішуючи. Соус повинен стати густим. Аромату - повна кухня. Ваше блюдо готово. Подавайте зі свіжими овочами.