Рецепт Куряча грудка з печерицями фото

Куряча грудка з печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Вершки , Курка , Гриби , Печериці , Куряча грудка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Куряче м'ясо дуже добре поєднується з печерицями, а якщо ще й приготувати ніжну, вершкову підливу, так взагалі - пісня! Блюдо підійде для обіднього столу або на вечерю. Просто і дуже смачно!

Опис приготування:

Приготуємо курячу грудку з печерицями в домашніх умовах. Окремо обсмажуємо цибулю, печериці та курячу грудку. Для смачної підливи потрібно обсмажити на сухій сковороді муку, а потім додати вершкове масло і вершки. З'єднуємо всі підготовлені інгредієнти в каструльці і тушкуємо блюдо на слабкому вогні 15 хвилин. На гарнір відварити рис. Хай щастить!

  • Куряча грудка - 500 грам
  • Печериці - 500 грам
  • Мал - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Вершки - 200 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 50 грам
куряча грудка з печерицями - фото крок 1
Лук подрібнюємо і обсмажуємо до м'якості на вершковому маслі.
куряча грудка з печерицями - фото крок 2
Перекладаємо цибулю в каструлю і на цьому ж маслі смажимо печериці, порізані тонкими пластинками.
куряча грудка з печерицями - фото крок 3
Курячі грудки нарізаємо кубиками і також обсмажуємо.
куряча грудка з печерицями - фото крок 4
З'єднуємо в каструлі обсмажені гриби, цибуля і Kuric.
куряча грудка з печерицями - фото крок 5
Готівкові podlivku. Обсмажуємо на сухій сковороді ложку борошна, до золотистости. Додаємо невеликий шматок вершкового масла і вливаємо вершки. Перемішуємо і вливаємо підливу в каструлю з обсмаженими грибами, цибулею і куркою.
куряча грудка з печерицями - фото крок 6
Сюди ж кладемо тертий часник, сіль і перець. Тушкуємо на повільному вогні 15 хвилин.
куряча грудка з печерицями - фото крок 7
На гарнір відварити рис, подавайте всі разом, прикрасивши зеленню. Смачного!

Схожі рецепти