Куряча грудка з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Куряче м'ясо дуже добре поєднується з печерицями, а якщо ще й приготувати ніжну, вершкову підливу, так взагалі - пісня! Блюдо підійде для обіднього столу або на вечерю. Просто і дуже смачно!
Приготуємо курячу грудку з печерицями в домашніх умовах. Окремо обсмажуємо цибулю, печериці та курячу грудку. Для смачної підливи потрібно обсмажити на сухій сковороді муку, а потім додати вершкове масло і вершки. З'єднуємо всі підготовлені інгредієнти в каструльці і тушкуємо блюдо на слабкому вогні 15 хвилин. На гарнір відварити рис. Хай щастить!
- Куряча грудка - 500 грам
- Печериці - 500 грам
- Мал - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Вершки - 200 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 50 грам
Лук подрібнюємо і обсмажуємо до м'якості на вершковому маслі.
Перекладаємо цибулю в каструлю і на цьому ж маслі смажимо печериці, порізані тонкими пластинками.
Курячі грудки нарізаємо кубиками і також обсмажуємо.
З'єднуємо в каструлі обсмажені гриби, цибуля і Kuric.
Готівкові podlivku. Обсмажуємо на сухій сковороді ложку борошна, до золотистости. Додаємо невеликий шматок вершкового масла і вливаємо вершки. Перемішуємо і вливаємо підливу в каструлю з обсмаженими грибами, цибулею і куркою.
Сюди ж кладемо тертий часник, сіль і перець. Тушкуємо на повільному вогні 15 хвилин.
На гарнір відварити рис, подавайте всі разом, прикрасивши зеленню. Смачного!