Куряча печінка з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Цей невигадливий рецепт для тих, хто хоче приготувати вечерю на швидку руку. Куряча печінка з печерицями поєднується просто чудово. При бажанні можна приготувати її в сметанному соусі.
Якщо ви хочете швидко приготувати вечерю або сніданок, куряча печінка з печерицями стане ідеальним для цього варіантом. Якщо хочете, можна після смаження згасити курку з грибами в сметані. Так вийде ще смачніше і ароматні, а кріп ще більше посилить аромат блюдп. Я приготувала класичним способом: обжарила гриби з печінкою та цибулею, після чого додала воду і загасила все близько 10 хвилин. Менш, ніж за годину, на столі був ситний і смачний вечерю.
- Куряча печінка - 400 грам
- Печериці - 300 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Сіль і спеції - За смаком
1. Куряча печінка, як відомо, готується дуже просто і швидко. Так само, як і печериці (вони вимагають лише обсмаження). Чистимо печериці, нарізаємо і обсмажуємо їх на рослинному маслі.
2. Курячу печінку слід вимити і відправити до печериць в середині смаження.
3. Солимо і приправляємо за смаком, додаємо дрібно нарізану цибулю. Все ретельно перемішуємо і смажимо близько 7 хвилин на слабкому вогні. Після цього додаємо 200мл. Води і тушкуємо, поки вода не випарується.
4. При бажанні можна додати моркву або сметанний соус. На цей раз я вирішила приготувати цю страву класичним способом. Подається куряча печінка з печерицями з гарніром (беріть будь на ваш смак) або зі свіжими овочами. Зараз якраз сезон свіжих овочів, тому я вирішила подати курочку з грибами на листках салату з овочами.