Куряча грудка з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Це найшвидший і смачний спосіб приготувати курячу грудку в вершках. Мінімум витраченого часу - і прекрасний результат. На гарнір можна подати картопляне пюре, спагетті або рис.
Немає нічого складного в тому, як приготувати курячу грудку з вершками: потрібно тонко порізати м'ясо і обсмажити його на сковороді з цибулею і спеціями. Після - влити вершки і протушкувати. В кінці додати зелень. Хай щастить!
- Куряча грудка - 1 штука
- Вершки 10% - 150 мілілітрів
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Паприка мелена - За смаком
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
Підготуйте продукти. З грудки зніміть шкіру, вимийте м'ясо. Візьміть улюблені спеції.
Куряче філе зніміть з кісточки за допомогою гострого ножа. Поріжте його поперек волокон тонкими шматочками, щоб швидше приготувалося.
Розігрійте сковороду з рослинним маслом, обсмажте на ній грудку до зміни кольору.
Додайте до м'яса дрібно порізану цибулю. Приправити сіллю і чому повітропроникність аеропорт.
Додайте улюблені спеції. Я додала дрібку чорного запашного перцю і мелену паприку. Перемішайте.
Влийте вершки і доведіть їх до кипіння. Потім накрийте сковороду кришкою і протушкувати м'ясо в вершках 10 хвилин. В кінці додайте зелену цибулю або будь-яку іншу зелень, вимкніть вогонь. Грудка з вершками готова. Смачного!