Куряча печінка з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Як відомо, куряча печінка прекрасно поєднується з вершками. В даному рецепті також присутні печериці, що надає страві ще більше насиченості і ароматності. Підійде на вечерю чи обід.
Приготуємо курячу печінку з вершками в домашніх умовах. Можу порекомендувати використовувати вершки з високим відсотком жирності, при гасінні печінку і гриби краще просочаться вершковим ароматом і вийдуть дуже м'яким. На гарнір підійдуть макарони, картопля або рис. Хай щастить!
- Печінка куряча - 200 грам
- Печериці - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 1 Склянка
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Подрібнюємо цибулю, обсмажуємо його на сковороді до м'якості. Додаємо порізані скибочками шампіньйони. Обсмажуємо разом до готовності грибів. Солимо і перчимо до смаку.
Промиту курячу печінку нарізаємо порційними шматочками.
Додаємо печінку до практично готовим грибам. Смажимо разом до готовності печінки.
Прибираємо вогонь до мінімуму, вливаємо вершки. Тушкуємо під кришкою ще 15 хвилин.
Подаємо печінку з грибами в вершках на стіл. На гарнір я відварив макарони. Також можна присипати блюдо свіжою зеленню. Смачного!