Рецепт Різотто з печерицями фото

Різотто з печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Крупи , Гриби , Мал , Печериці , Довгозерний рис
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Легка вечеря , Обід на швидку руку , Романтична вечеря
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні в меню класичне блюдо італійської кухні - різотто з печерицями, - грибне різотто! НЕ пропустіть!

Опис приготування:

Блюдо це підкорило мене своєю універсальністю - воно подобається абсолютно всім, навіть мої друзі-вегетаріанці по достоїнству оцінили різотто. Ще мені дуже подобається те, що гриби можна міняти (в залежності від того, що у вас є під рукою). Я впевнена, що цей рецепт приготування різотто з печерицями буде вам до смаку. Читайте рецепт різотто з печерицями з фото!

  • Мал - 320 грам
  • Печериці - 400 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Грибний бульйон - 1 літр
  • Вершкове масло - 50 грам(25 грам для обсмажування цибулі і ще 25 - для готового ризотто)
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 70 грам
  • Петрушка - 10 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Сіль, спеції - - За смаком
різотто з печерицями - фото крок 1
На гарячій сковороді розтопіть 25 грам вершкового масла, викладіть дрібно нашатковану цибулю і обсмажте його до прозорості.
різотто з печерицями - фото крок 2
Додайте в сковороду рис і смажте ще 2-3 хвилини, постійно помішуючи.
різотто з печерицями - фото крок 3
Перекладіть продукти в глибоку каструлю, влийте четверту частину бульйону і варіть на середньому вогні. Підливайте бульйон, у міру того як він буде вбиратися в рис.
різотто з печерицями - фото крок 4
На сковороді розігрійте оливкову олію і обсмажте дрібно порубаний часник. Додайте нарізаний пластинками гриби і смажте на середньому вогні, помішуючи, протягом 5 хвилин. Потім додайте сіль, спеції і петрушку і зніміть сковороду з вогню.
різотто з печерицями - фото крок 5
Коли рис буде готовий, додайте в каструлю прожаренние гриби, перемішайте, додайте 25 грам вершкового масла і посипте тертим пармезаном.
різотто з печерицями - фото крок 6
Дайте різотто настоятися 2-3 хвилини, розкладіть по тарілках і подавайте гарячим. Смачного!

Схожі рецепти