Різотто з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування різотто з овочами. В Італії дане блюдо користується величезною популярністю.
Рецептів приготування різотто безліч. Тут можна не боятися експериментувати. Дуже смачно і поживно.
- Кабачки - 1 штука
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Мал - 1 Склянка
- Шафран, кілька жилок - 1 За смаком
- Кольорова капуста, коб - 1 штука
- Вершки - 3 Ст. Ложки
- Перець і сіль - 1 За смаком
- Зелень - 2 Ст. Ложки
1. Рис промиваємо. Додавання масла шафрану (добре розігріте), аромату спецій даємо розкритися. Тепер додамо рис, і смажимо, поки він поміняє колір, постійно помішувати.
2. Розбираємо капусту на шматочки, і ставимо відварюватися в підсоленій воді.
3. Коли рис набере належних кондицій, додамо сюди дрібно нарізані кабачки. Вливаємо потихеньку воду, не припиняємо помішувати. Перчимо і солимо.
4. Вершки і подрібнену зелень додаємо приблизно за п'ять хвилин до готовності страви. Акуратно все перемішуємо.
5. Блюдо подавати тільки гарячим!