Рецепт Різотто з овочами фото

Різотто з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Крупи , Мал
Пісні страви
На обід , На вечерю , Легка вечеря
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування різотто з овочами. В Італії дане блюдо користується величезною популярністю.

Опис приготування:

Рецептів приготування різотто безліч. Тут можна не боятися експериментувати. Дуже смачно і поживно.

  • Кабачки - 1 штука
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Мал - 1 Склянка
  • Шафран, кілька жилок - 1 За смаком
  • Кольорова капуста, коб - 1 штука
  • Вершки - 3 Ст. Ложки
  • Перець і сіль - 1 За смаком
  • Зелень - 2 Ст. Ложки
різотто з овочами - фото крок 1
1. Рис промиваємо. Додавання масла шафрану (добре розігріте), аромату спецій даємо розкритися. Тепер додамо рис, і смажимо, поки він поміняє колір, постійно помішувати.
різотто з овочами - фото крок 2
2. Розбираємо капусту на шматочки, і ставимо відварюватися в підсоленій воді.
різотто з овочами - фото крок 3
3. Коли рис набере належних кондицій, додамо сюди дрібно нарізані кабачки. Вливаємо потихеньку воду, не припиняємо помішувати. Перчимо і солимо.
різотто з овочами - фото крок 4
4. Вершки і подрібнену зелень додаємо приблизно за п'ять хвилин до готовності страви. Акуратно все перемішуємо.
різотто з овочами - фото крок 5
5. Блюдо подавати тільки гарячим!

Схожі рецепти