Рецепт Різотто з куркою і овочами фото

Різотто з куркою і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе , Крупи , Морква , Цибуля , Мал
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Різотто - традиційне італійське блюдо, приготоване з рису. Додамо до нього овочі і курку. Готується різотто досить швидко, що не може не радувати! Підходить для обіднього столу або на вечерю.

Опис приготування:

Приготуємо різотто з куркою і овочами в домашніх умовах. Насамперед потрібно відварити курку до готовності. Потім в каструлі обсмажується цибуля, додається рис, овочі і курячий бульйон. До звареного рису додаємо вершки, курку і тертий сир. От і все! Бажаю вам успіху!

  • Рис"Арбор" - 400 грам
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Бульйон - 750 мілілітрів
  • Горошок зелений - 200 грам
  • Курка - 400 грам
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Сир твердий - 120 грам
  • Сир"Пармезан" - 40 грам
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
різотто з куркою і овочами - фото крок 1
Курку відварити до готовності і поріжте.
різотто з куркою і овочами - фото крок 2
У каструлі розігріваємо олію, обсмажуємо в ньому подрібнену ріпчасту цибулю.
різотто з куркою і овочами - фото крок 3
Засипаємо рис, перемішуємо. Солимо і перчимо до смаку.
різотто з куркою і овочами - фото крок 4
Додаємо курячий бульйон, в якому варилася курка. Також кладемо порізану моркву і перець, горошок. Доводимо все до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо ще 20 хвилин, періодично помішуючи.
різотто з куркою і овочами - фото крок 5
Тепер додаємо куряче м'ясо, вершки і тертий сир. Перемішуємо і знімаємо блюдо з вогню. Даємо настоятися під кришкою 10 хвилин.
різотто з куркою і овочами - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти