Різотто з куркою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Різотто - традиційне італійське блюдо, приготоване з рису. Додамо до нього овочі і курку. Готується різотто досить швидко, що не може не радувати! Підходить для обіднього столу або на вечерю.
Приготуємо різотто з куркою і овочами в домашніх умовах. Насамперед потрібно відварити курку до готовності. Потім в каструлі обсмажується цибуля, додається рис, овочі і курячий бульйон. До звареного рису додаємо вершки, курку і тертий сир. От і все! Бажаю вам успіху!
- Рис "арбор" - 400 грам
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Бульйон - 750 мілілітрів
- Горошок зелений - 200 грам
- Курка - 400 грам
- Вершки - 150 мілілітрів
- Сир твердий - 120 грам
- Сир "пармезан" - 40 грам
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
Курку відварити до готовності і поріжте.
У каструлі розігріваємо олію, обсмажуємо в ньому подрібнену ріпчасту цибулю.
Засипаємо рис, перемішуємо. Солимо і перчимо до смаку.
Додаємо курячий бульйон, в якому варилася курка. Також кладемо порізану моркву і перець, горошок. Доводимо все до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо ще 20 хвилин, періодично помішуючи.
Тепер додаємо куряче м'ясо, вершки і тертий сир. Перемішуємо і знімаємо блюдо з вогню. Даємо настоятися під кришкою 10 хвилин.
Смачного!