Рецепт Різотто з овочами і грибами фото

Різотто з овочами і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Крупи , Гриби , Мал , Печериці
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Різотто з овочами і грибами - відмінне блюдо для любителів гарного і якісного трапези. Різотто готується з рису"Карнаролі" з додаванням овочів і грибів. Пікантності страві надають приправи.

Опис приготування:

Як зробити різотто з овочами і грибами в домашніх умовах? Дуже просто! Окремо обсмажте гриби. Овочі обсмажуються разом з рисом. Потім вливається вино (йому потрібно дати випарується) і поступово підливати курячий бульйон. В кінці додаються печериці, "Пармезан" і вершкове масло. Гарного вам дня!

  • Ris "Karnaroli" - 300 грам
  • Бульйон курячий - 2 L
  • Печериці - 300 грам
  • Вершкове масло - 110 грам
  • Біле сухе вино - 100 мілілітрів
  • Лук-пориста - 1 штука (стебло)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Сир"Пармезан" - 80 грам
  • Паприка мелена - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
різотто з овочами і грибами - фото крок 1
Печериці наріжте тонкими скибочками і обсмажте їх 5 хвилин на рослинній олії, додавши паприку і перець. Не забудьте посолити.
різотто з овочами і грибами - фото крок 2
Подрібнюємо білий лук і лук-порей. Морква можна подрібнити, за допомогою блендера.
різотто з овочами і грибами - фото крок 3
Розтопіть на сковороді 60 грам вершкового масла. Обсмажте цибулю ріпчасту і порей до прозорості, приблизно 7 хвилин. Додайте моркву і роздавлений зубчик часнику. Гасіть ще 5 хвилин. В кінці - викидаємо часник.
різотто з овочами і грибами - фото крок 4
Засипте на сковороду рис. Перемішуючи продовжуємо готувати, поки все масло не вбереться в рис. Далі, вливаємо вино і чекаємо поки воно випарується.
різотто з овочами і грибами - фото крок 5
Вливаємо два ополоника гарячого бульйону, чекаємо поки рис його вбере і вливаємо ще ополоник. Постійно перемішуємо рис.
різотто з овочами і грибами - фото крок 6
Через 10 хвилин - додайте шампіньйони. Продовжуйте вливати бульйон, помішуючи. В кінці рис повинен залишатися м'яким зовні, але твердим всередині.
різотто з овочами і грибами - фото крок 7
Знімаємо різотто з вогню і даємо йому постояти одну хвилину. Тим часом, нарізаємо кубиками вершкове масло і натираємо на дрібній тертці сир.
різотто з овочами і грибами - фото крок 8
Додайте масло і сир в різотто, інтенсивно все перемішайте.

Схожі рецепти