Рецепт Різотто з овочами і грибами

Рецепт Різотто з овочами і грибами
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Різотто з овочами і грибами — відмінне блюдо для любителів гарного і якісного трапези. Різотто готується з рису "; Карнаролі" з додаванням овочів і грибів. Пікантності страві надають приправи.

опис приготування:

Як зробити різотто з овочами і грибами в домашніх умовах? Дуже просто! Окремо обсмажте гриби. Овочі обсмажуються разом з рисом. Потім вливається вино (йому потрібно дати випарується) і поступово підливати курячий бульйон. В кінці додаються печериці, & Quot; Пармезан" і вершкове масло. Гарного вам дня!

  • Ris & Quot; Karnaroli"  — 300 грам
  • бульйон курячий— 2 L
  • печериці— 300 грам
  • Вершкове масло— 110 грам
  • Біле сухе вино— 100 мілілітрів
  • Лук-пориста— 1 штука(стебло)
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • Сир "; Пармезан"  — 80 грам
  • паприка мелена— За смаком
  • перець— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Масло оливкове— 1 Ст. ложка
Різотто з овочами і грибами - фото крок 1 Печериці наріжте тонкими скибочками і обсмажте їх 5 хвилин на рослинній олії, додавши паприку і перець. Не забудьте посолити.

Різотто з овочами і грибами - фото крок 2 Подрібнюємо білий лук і лук-порей. Морква можна подрібнити, за допомогою блендера.

Різотто з овочами і грибами - фото крок 3 Розтопіть на сковороді 60 грам вершкового масла. Обсмажте цибулю ріпчасту і порей до прозорості, приблизно 7 хвилин. Додайте моркву і роздавлений зубчик часнику. Гасіть ще 5 хвилин. В кінці — викидаємо часник.

Різотто з овочами і грибами - фото крок 4 Засипте на сковороду рис. Перемішуючи продовжуємо готувати, поки все масло не вбереться в рис. далі, вливаємо вино і чекаємо поки воно випарується.

Різотто з овочами і грибами - фото крок 5 Вливаємо два ополоника гарячого бульйону, чекаємо поки рис його вбере і вливаємо ще ополоник. Постійно перемішуємо рис.

Різотто з овочами і грибами - фото крок 6 через 10 хвилин — додайте шампіньйони. Продовжуйте вливати бульйон, помішуючи. В кінці рис повинен залишатися м'яким зовні, але твердим всередині.

Різотто з овочами і грибами - фото крок 7 Знімаємо різотто з вогню і даємо йому постояти одну хвилину. Тим часом, нарізаємо кубиками вершкове масло і натираємо на дрібній тертці сир.

Різотто з овочами і грибами - фото крок 8 Додайте масло і сир в різотто, інтенсивно все перемішайте.

Схожі рецепти

Різотто класичний з овочами

Різотто класичний з овочами

Різотто - унікальне блюдо, яке полюбиться всім членам сім'ї завдяки своєму автентичному смаку. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати різотто класичний з овочами, то просто дотримуйтесь кроків. опис приготування: Різотто класичний з овочами ідеально підійде для тих, хто стежить за своєю фігу...

читати далі
Різотто з куркою і овочами

Різотто з куркою і овочами

різотто — традиційне італійське блюдо, приготоване з рису. Додамо до нього овочі і курку. Готується різотто досить швидко, що не може не радувати! Підходить для обіднього столу або на вечерю. опис приготування: Приготуємо різотто з куркою і овочами в домашніх умовах. Насамперед потрібно відвар...

читати далі
Різотто з овочами

Різотто з овочами

Рецепт приготування різотто з овочами. В Італії дане блюдо користується величезною популярністю. опис приготування: Рецептів приготування різотто безліч. Тут можна не боятися експериментувати. Дуже смачно і поживно. кабачки— 1 штука Масло оливкове— 3 Ст. ложки Мал— 1 Склянка шафран, кілька ...

читати далі
Різотто з замороженими овочами

Різотто з замороженими овочами

Пропоную вам корисне і дієтичне блюдо — різотто з замороженими овочами в домашніх умовах. опис приготування: Щоб приготувати різотто з замороженим овочами в домашніх умовах, спершу слід розморозити овочі. Після цього їх треба порубати. Спершу обсмажуємо на сковорідці цибулю, після цього додаєм...

читати далі
Різотто класичний з грибами

Різотто класичний з грибами

подивіться, як приготувати різотто класичний з грибами. Це вегетаріанський варіант з овочами, печерицями, овочевим бульйоном. технологія класична, приготування швидке і просте. опис приготування: Подавайте різотто гарячим. Якщо вам не подобається рис в стані альденте, то вимкніть вогонь і дайт...

читати далі