Різотто з овочами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте чудове різотто з овочами в мультиварці, порадуйте своїх друзів і близьких хорошим блюдом. Для приготування різотто використовуються свіжі і заморожені овочі. Спробуйте - це просто!
До вашої уваги - простий рецепт приготування різотто з овочами в мультиварці. Для приготування різотто використовуються як свіжі, так і заморожені овочі. Зі спецій я вважаю за краще додавати чорну гірчицю, куркума і кмин. При бажанні посипте готове різотто тертим сиром. Хай щастить!
- Мал - 2 склянки
- Масло рослинне - За смаком
- Спеції - За смаком (чорна гірчиця, куркума, кмин)
- Овочі заморожені - 300 грам (квасоля, горошок, цукіні, болгарський перець)
- Помідор - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вода - 3 склянки
- Сіль - За смаком
Включаємо мультиварку в режим "жарка" 15 хвилин. Вливаємо трохи рослинного масла і кладемо спеції.
Додаємо терту моркву і заморожені овочі.
Закриваємо кришку і готуємо 10 хвилин. Можна, можливо 1-2 рази перемішати. Додаємо промитий рис і порізаний середніми шматочками помідор.
Готуємо ще 5 хвилин.
Вливаємо гарячу воду, солимо. Перемішуємо і готуємо в режимі "рис" до готовності страви.
Смачного!