Рецепт Різотто з овочами в мультиварці фото

Різотто з овочами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Крупи , Помідор , Морква , Мал , Горох
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Приготуйте чудове різотто з овочами в мультиварці, порадуйте своїх друзів і близьких хорошим блюдом. Для приготування різотто використовуються свіжі і заморожені овочі. Спробуйте - це просто!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування різотто з овочами в мультиварці. Для приготування різотто використовуються як свіжі, так і заморожені овочі. Зі спецій я вважаю за краще додавати чорну гірчицю, куркума і кмин. При бажанні посипте готове різотто тертим сиром. Хай щастить!

  • Мал - 2 склянки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Спеції - За смаком (чорна гірчиця, куркума, кмин)
  • Овочі заморожені - 300 грам (квасоля, горошок, цукіні, болгарський перець)
  • Помідор - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вода - 3 склянки
  • Сіль - За смаком
різотто з овочами в мультиварці - фото крок 1
Включаємо мультиварку в режим"Жарка" 15 хвилин. Вливаємо трохи рослинного масла і кладемо спеції.
різотто з овочами в мультиварці - фото крок 2
Додаємо терту моркву і заморожені овочі.
різотто з овочами в мультиварці - фото крок 3
Закриваємо кришку і готуємо 10 хвилин. Можна, можливо 1-2 рази перемішати. Додаємо промитий рис і порізаний середніми шматочками помідор.
різотто з овочами в мультиварці - фото крок 4
Готуємо ще 5 хвилин.
різотто з овочами в мультиварці - фото крок 5
Вливаємо гарячу воду, солимо. Перемішуємо і готуємо в режимі"Рис" до готовності страви.
різотто з овочами в мультиварці - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти