Рецепт Різотто з кроликом фото

Різотто з кроликом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Молочні продукти, Кролик, Крупи, Мал
Пісні страви
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Різотто

Рецепт приготування різотто з кроликом. Основними інгредієнтами для приготування різотто є: кролик, рис і гриби. Блюдо готується досить тривалий час, але воно того варто.

Кількість порцій: 8
  • Кролик - 500 грам
  • Вода - 2 L
  • Перець, зелень, сіль - 1 За смаком
  • Крем - 100 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Мал - 300 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Гриби - 350 грам
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Червоне вино - 100 грам
  • Часник - 3 часточки
  • Морква - 1 штука
різотто з кроликом - фото крок 1
1. В першу чергу зваримо бульйон з овочів. У каструлю наливаємо два літри води, кладемо туди одну морквину, цибулину, одну часточку часнику, лавровий лист і запашний перець горошком. Хвилин двадцять варимо.
різотто з кроликом - фото крок 2
2. У той час коли вариться бульйон, очищаємо цибулю та нарізаємо його невеликими кубиками. Обсмажуємо на сковороді. Очищаємо гриби (можна брати будь-які) і нарізаємо невеликими кубиками. Обсмажуємо до напівготовності на сковороді в оливковій олії.
різотто з кроликом - фото крок 3
3. Досить великими шматочками нарізаємо м'ясо кролика. Де зрізати м'ясо з кістки не виходить, можна залишати з кісточкою. До появи золотистого кольору обсмажуємо на сковороді в оливковій олії.
різотто з кроликом - фото крок 4
4. В казанок пут М'ясо, додаємо гриби, томатну пасту і цибулю. Вольем сухого вина, додамо потовчений часник, добре посолити і поперчити. Вольем бульйон (один літр) і хвилин тридцять тушкуємо.
різотто з кроликом - фото крок 5
5. У холодній воді промиємо рис, засипаємо в казан і доливаємо бульйон. Хвилин двадцять тушкуємо на слабкому вогні. По необхідності, бульйон підливаємо.
різотто з кроликом - фото крок 6
6. Сир натерти на тертці, додамо сметану і три ложки бульйону, все перемішати. Засипаємо все в казан і перемішуємо. Хвилин п'ять тушкуємо. Блюдо готово.

Схожі рецепти