Різотто з кроликом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування різотто з кроликом. Основними інгредієнтами для приготування різотто є: кролик, рис і гриби. Блюдо готується досить тривалий час, але воно того варто.
Кількість порцій: 8
- Кролик - 500 грам
- Вода - 2 L
- Перець, зелень, сіль - 1 За смаком
- Крем - 100 грам
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Мал - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Гриби - 350 грам
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Червоне вино - 100 грам
- Часник - 3 часточки
- Морква - 1 штука
1. В першу чергу зваримо бульйон з овочів. У каструлю наливаємо два літри води, кладемо туди одну морквину, цибулину, одну часточку часнику, лавровий лист і запашний перець горошком. Хвилин двадцять варимо.
2. У той час коли вариться бульйон, очищаємо цибулю та нарізаємо його невеликими кубиками. Обсмажуємо на сковороді. Очищаємо гриби (можна брати будь-які) і нарізаємо невеликими кубиками. Обсмажуємо до напівготовності на сковороді в оливковій олії.
3. Досить великими шматочками нарізаємо м'ясо кролика. Де зрізати м'ясо з кістки не виходить, можна залишати з кісточкою. До появи золотистого кольору обсмажуємо на сковороді в оливковій олії.
4. В казанок пут М'ясо, додаємо гриби, томатну пасту і цибулю. Вольем сухого вина, додамо потовчений часник, добре посолити і поперчити. Вольем бульйон (один літр) і хвилин тридцять тушкуємо.
5. У холодній воді промиємо рис, засипаємо в казан і доливаємо бульйон. Хвилин двадцять тушкуємо на слабкому вогні. По необхідності, бульйон підливаємо.
6. Сир натерти на тертці, додамо сметану і три ложки бульйону, все перемішати. Засипаємо все в казан і перемішуємо. Хвилин п'ять тушкуємо. Блюдо готово.