Фетучіні з кроликом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам приготувати популярну італійську пасту фетучіні з кроликом. Ця страва підійде як для повсякденного, так і для святкового столу.
Феттучині - популярна класична італійська паста. До складу цієї страви входять паста і соус. Можна доповнити креветками, грибами, шинкою, різними видами сирів і масла. Готується швидко і подається тільки з гарячим вершковим соусом. Виходить ситно і калорійно, але дуже смачно.
- Кролик - 1 штука
- Макаронні вироби & Fetucini" - 500 грам
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Помідор - 1 штука
- Вершки жирні - 1 Склянка
- Часник - 1 зубчик
- Сир твердий - 150 грам
1. Підготуйте локшину, зваріть її в киплячій підсоленій воді 6-8 хвилин.
2. Приправленого сіллю і перцем курчати обсмажте в розтопленому вершковому маслі на середньому вогні до готовності.
3. У тій же сковороді приготуйте нарізані на середні кубики помідори і капусту. Протушкувати овочі протягом 10 хвилин.
4. В окремій ємності змішайте вершки, часник і тертий сир, збийте суміш міксером.
5. Змішайте локшину, м'ясо і овочі в одній тарілці, а перед подачею прикрасьте блюдо часниковим соусом.