Різотто з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Італійська кухня завжди вміла дивувати і радувати своєю різноманітністю кулінарних шедеврів! Різотто з беконом - блюдо родом з Італії, ніжне, соковите і дуже апетитне! Ідеально підходить для вечері.
До вашої уваги - простий рецепт приготування різотто з беконом. Обсмажуємо а сковороді цибулю з беконом, засипаємо рис. Потім кладемо томати і вливаємо вино, даємо йому випарується. Потім поступово підливати бульйон, даючи рису його вбирати. До майже готовому рису додаємо тертий сир і порізаний базилік. Перемішуємо різотто і насолоджуємося! хай щастить!
- Рис "арбор" - 200 грам
- Бекон - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Помідор - 2 штуки
- Базилік - За смаком
- Сир "пармезан" - 50 грам
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Вино біле сухе - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
На оливковій олії обсмажуємо подрібнену цибулю до прозорості.
Викладаємо порізану кубиками бекон. roza_ker 4 хвилини, помішуючи.
Солимо і перчимо до смаку. Засипаємо рис і обсмажуємо кілька хвилин.
Додаємо порізану кубиками помідор, вливаємо вино і чекаємо поки воно все випарується.
Невеликими порціями вливаємо гарячий бульйон, щоб рис встигав його поглинати.
До готового рису додаємо порізаний базилік і тертий сир.
Перемішуємо і подаємо блюдо до столу. Смачного!