Рецепт Різотто з беконом фото

Різотто з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Крупи , Мал , Бекон
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Італійська кухня завжди вміла дивувати і радувати своєю різноманітністю кулінарних шедеврів! Різотто з беконом - блюдо родом з Італії, ніжне, соковите і дуже апетитне! Ідеально підходить для вечері.

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування різотто з беконом. Обсмажуємо а сковороді цибулю з беконом, засипаємо рис. Потім кладемо томати і вливаємо вино, даємо йому випарується. Потім поступово підливати бульйон, даючи рису його вбирати. До майже готовому рису додаємо тертий сир і порізаний базилік. Перемішуємо різотто і насолоджуємося! хай щастить!

  • Рис"Арбор" - 200 грам
  • Бекон - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Помідор - 2 штуки
  • Базилік - За смаком
  • Сир"Пармезан" - 50 грам
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Вино біле сухе - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
різотто з беконом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
різотто з беконом - фото крок 2
На оливковій олії обсмажуємо подрібнену цибулю до прозорості.
різотто з беконом - фото крок 3
Викладаємо порізану кубиками бекон. roza_ker 4 хвилини, помішуючи.
різотто з беконом - фото крок 4
Солимо і перчимо до смаку. Засипаємо рис і обсмажуємо кілька хвилин.
різотто з беконом - фото крок 5
Додаємо порізану кубиками помідор, вливаємо вино і чекаємо поки воно все випарується.
різотто з беконом - фото крок 6
Невеликими порціями вливаємо гарячий бульйон, щоб рис встигав його поглинати.
різотто з беконом - фото крок 7
До готового рису додаємо порізаний базилік і тертий сир.
різотто з беконом - фото крок 8
Перемішуємо і подаємо блюдо до столу. Смачного!

Схожі рецепти