Різотто і тріска
(покроковий рецепт з фото)
Який найчастіший класичний гарнір до риби? правильно, Мал. Але це не означає, що вам необхідно лише його зварити. Є різні варіації гарнірів на основі це крупи. Ця одна з кращих. Читайте!
У рецепті описано, як приготувати різотто і тріску. Блюдо достойно ресторанного меню. Повноцінне, ситне і виглядає красиво. Спасибі італійської кухні! Подавайте отримані порції для романтичного вечора або на День народження. Не додавайте соусу, інакше вся родзинка блюда буде втрачена.
- Мал - 200 грам
- Горошок свіжий - 100 грам
- Печериці - 200 грам
- Пармезан - 50 грам
- Гарячкові файл - 450 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Бульйонний кубик курячий - 2 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Біле вино - 0, 8 склянки
- Вода - 3 склянки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Кріп - За смаком
Почнемо з різотто. Гриби слайсами обсмажте в розігрітій олії до світло-коричневого кольору. В цей же час розведіть в киплячій воді бульйонні кубики.
Печериці видаліть зі сковороди. Замість них обсмажте до м'якості дрібно нашатковану цибулю. Потім до нього додайте рис. Помішуючи, готуйте пару хвилин. Потім влийте вино і випарити його. А далі порціями додавайте бульйон. Нехай він вбирається, а ви перемішуйте рис.
Після цього додайте в сковороду горох і гриби. Всипте сіль і перець за смаком.
Через пару хвилин в різотто натріть пармезан. Ще раз перемішайте. Блюдо готово.
На оливковій олії обсмажте тріску великими шматками по кілька хвилин з кожного боку. Попередньо натріть філе сіллю і перцем.
Подавайте різотто, зверху уклавши рибу. Прикрасьте блюдо дрібно посіченою зеленню. Тріску збризніть лимоном. Смачного!