Рецепт Різотто і тріска фото

Різотто і тріска
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Різотто

Який найчастіший класичний гарнір до риби? правильно, Мал. Але це не означає, що вам необхідно лише його зварити. Є різні варіації гарнірів на основі це крупи. Ця одна з кращих. Читайте!

У рецепті описано, як приготувати різотто і тріску. Блюдо достойно ресторанного меню. Повноцінне, ситне і виглядає красиво. Спасибі італійської кухні! Подавайте отримані порції для романтичного вечора або на День народження. Не додавайте соусу, інакше вся родзинка блюда буде втрачена.

  • Мал - 200 грам
  • Горошок свіжий - 100 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Гарячкові файл - 450 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Бульйонний кубик курячий - 2 штуки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Біле вино - 0, 8 склянки
  • Вода - 3 склянки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Кріп - За смаком
різотто і тріска - фото крок 1
Почнемо з різотто. Гриби слайсами обсмажте в розігрітій олії до світло-коричневого кольору. В цей же час розведіть в киплячій воді бульйонні кубики.
різотто і тріска - фото крок 2
Печериці видаліть зі сковороди. Замість них обсмажте до м'якості дрібно нашатковану цибулю. Потім до нього додайте рис. Помішуючи, готуйте пару хвилин. Потім влийте вино і випарити його. А далі порціями додавайте бульйон. Нехай він вбирається, а ви перемішуйте рис.
різотто і тріска - фото крок 3
Після цього додайте в сковороду горох і гриби. Всипте сіль і перець за смаком.
різотто і тріска - фото крок 4
Через пару хвилин в різотто натріть пармезан. Ще раз перемішайте. Блюдо готово.
різотто і тріска - фото крок 5
На оливковій олії обсмажте тріску великими шматками по кілька хвилин з кожного боку. Попередньо натріть філе сіллю і перцем.
різотто і тріска - фото крок 6
Подавайте різотто, зверху уклавши рибу. Прикрасьте блюдо дрібно посіченою зеленню. Тріску збризніть лимоном. Смачного!

Схожі рецепти