Рецепт Різотто і тріска фото

Різотто і тріска
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Який найчастіший класичний гарнір до риби? правильно, Мал. Але це не означає, що вам необхідно лише його зварити. Є різні варіації гарнірів на основі це крупи. Ця одна з кращих. Читайте!

Опис приготування:

У рецепті описано, як приготувати різотто і тріску. Блюдо достойно ресторанного меню. Повноцінне, ситне і виглядає красиво. Спасибі італійської кухні! Подавайте отримані порції для романтичного вечора або на День народження. Не додавайте соусу, інакше вся родзинка блюда буде втрачена.

  • Мал - 200 грам
  • Горошок свіжий - 100 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Гарячкові файл - 450 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Бульйонний кубик курячий - 2 штуки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Біле вино - 0, 8 склянки
  • Вода - 3 склянки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Кріп - За смаком
різотто і тріска - фото крок 1
Почнемо з різотто. Гриби слайсами обсмажте в розігрітій олії до світло-коричневого кольору. В цей же час розведіть в киплячій воді бульйонні кубики.
різотто і тріска - фото крок 2
Печериці видаліть зі сковороди. Замість них обсмажте до м'якості дрібно нашатковану цибулю. Потім до нього додайте рис. Помішуючи, готуйте пару хвилин. Потім влийте вино і випарити його. А далі порціями додавайте бульйон. Нехай він вбирається, а ви перемішуйте рис.
різотто і тріска - фото крок 3
Після цього додайте в сковороду горох і гриби. Всипте сіль і перець за смаком.
різотто і тріска - фото крок 4
Через пару хвилин в різотто натріть пармезан. Ще раз перемішайте. Блюдо готово.
різотто і тріска - фото крок 5
На оливковій олії обсмажте тріску великими шматками по кілька хвилин з кожного боку. Попередньо натріть філе сіллю і перцем.
різотто і тріска - фото крок 6
Подавайте різотто, зверху уклавши рибу. Прикрасьте блюдо дрібно посіченою зеленню. Тріску збризніть лимоном. Смачного!

Схожі рецепти