Різдвяний салат з яблуком і горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться чогось легкого, ароматного і смачного на десерт, зробіть цей класний салатик. Класичне поєднання яблука, кориці, горішків і ніжною молочною заливки - це дійсно смачно.
Перед вами досить оригінальна ідея, як приготувати різдвяний салат з яблуком і горіхами, доповнений консервованими ананасами, журавлиною і корицею. Такий десерт напевно припаде до смаку і дорослим, і малюкам. Крім зазначених інгредієнтів, ви можете додавати будь-які сушені ягоди або цукати, наприклад, буде теж дуже здорово.
- Яблуко - 4-5 штук
- Консервовані ананаси - 500 грам
- Молоко - 1/2 склянки
- Згущене молоко - 1/2 склянки
- Горіхи - 2 склянки
- Sushenaya Cranberries - 1/2 склянки
- Обкладинка - За смаком
1. Вимийте, обсушити і наріжте невеликими кубиками яблука.
2. Наріжте ананаси. Відлийте приблизно півсклянки сиропу з ананасів і з'єднайте з молоком і згущеним молоком.
3. Отриману заливку влийте до яблук і ананасів.
4. Додайте подрібнені горіхи і сушені ягоди.
5. Акуратно перемішайте, додайте для аромату корицю і приберіть різдвяний салат з яблуком і горіхами в холодильник на годинку перед подачею.