Рецепт Рисова локшина зі свининою фото

Рисова локшина зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Свинина , Локшина
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рисова локшина зі свининою дуже популярна в країнах Азії. У Таїланді або Китаї таке блюдо готують і подають буквально на кожному кроці. Ви теж можете побалувати себе смачною свининою з рисовою локшиною!

Опис приготування:

Якщо вас цікавить питання, як приготувати рисову локшину з свининою, то не зволікайте, а просто прочитайте цей рецепт. Завдяки такому смачному блюду ви зможете на мить віртуально перенестися в Азію і відчути всю красу її кухні. Це дуже смачно, спробуйте!

  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Спеції, каррі - За смаком
  • Помідор - 1 штука
  • Рисова локшина - 400 грам
рисова локшина зі свининою - фото крок 1
З цибульки зніміть лушпиння, порубати його на дрібні шматочки і обсмажують в сковороді з рафінованим соняшниковою олією до прозорості і появи золотистого відтінку.
рисова локшина зі свининою - фото крок 2
М'якоть свинини (для страви краще використовувати саме її) вимийте і висушіть. Наріжте на довгі смужки і злегка відбийте. М'ясо також обсмажте на олії до появи апетитною скоринки.
рисова локшина зі свининою - фото крок 3
Влийте до обсмаженого м'яса стакан води, всипте всі необхідні спеції і посоліть. Помідор очистіть від шкірки. Для цього обдайте його окропом. Потім натріть томат на тертці і покладіть м'якоть з соком, що виділився в сковорідку.
рисова локшина зі свининою - фото крок 4
Гасіть блюдо ще п'ятнадцять хвилин на повільному вогні після того, як рідина закипить. Паралельно рисову локшину відварити в підсоленій воді і подавайте з м'ясом, рясно присмачивши її м'ясною підливою.

Схожі рецепти