Рисова локшина зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Рисова локшина зі свининою дуже популярна в країнах Азії. У Таїланді або Китаї таке блюдо готують і подають буквально на кожному кроці. Ви теж можете побалувати себе смачною свининою з рисовою локшиною!
Якщо вас цікавить питання, як приготувати рисову локшину з свининою, то не зволікайте, а просто прочитайте цей рецепт. Завдяки такому смачному блюду ви зможете на мить віртуально перенестися в Азію і відчути всю красу її кухні. Це дуже смачно, спробуйте!
- Свинина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Спеції, каррі - За смаком
- Помідор - 1 штука
- Рисова локшина - 400 грам
З цибульки зніміть лушпиння, порубати його на дрібні шматочки і обсмажують в сковороді з рафінованим соняшниковою олією до прозорості і появи золотистого відтінку.
М'якоть свинини (для страви краще використовувати саме її) вимийте і висушіть. Наріжте на довгі смужки і злегка відбийте. М'ясо також обсмажте на олії до появи апетитною скоринки.
Влийте до обсмаженого м'яса стакан води, всипте всі необхідні спеції і посоліть. Помідор очистіть від шкірки. Для цього обдайте його окропом. Потім натріть томат на тертці і покладіть м'якоть з соком, що виділився в сковорідку.
Гасіть блюдо ще п'ятнадцять хвилин на повільному вогні після того, як рідина закипить. Паралельно рисову локшину відварити в підсоленій воді і подавайте з м'ясом, рясно присмачивши її м'ясною підливою.