Рис з печінкою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Яким має бути блюдо для сімейної вечері? Легким в приготуванні, корисним, смачним, ситним. Все це про мій рецепт - рис з печінкою в мультиварці. Спробуємо?
Опис приготування:
Існує безліч рецептів приготування страв з рису. Я хочу розповісти, як приготувати рис з печінкою в мультиварці. Особливо мене підкуповує легкість приготування - мінімум витрат часу і сил, ну а результат завжди на висоті. Читайте простий рецепт приготування рису з печінкою в мультиварці з фото.
- Печінка куряча - 500 грам
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Цибуля - 80 грам
- Морква - 80 грам
- Часник - 2 зубчики
- Соняшникова олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - - За смаком
Увімкніть мультиварку і виберіть режим"Випічка" . У чашу мультиварки налийте олію і викладіть дрібно нашатковану цибулю. Коли цибуля обсмажиться до прозорості, додайте моркву.
Після того як овочі обсмажити, додайте в мультиварку промиту і порізану на порційні шматочки печінку. Обсмажуйте 15 хвилин.
Потім додайте в мультиварку промитий рис.
Залийте продукти водою, приправити сіллю, додайте спеції і цілі зубчики часнику.
Виберіть програму"Плов"/"Гречка" і готуйте до сигналу. Подавайте зі свіжою зеленню. Смачного!