Рецепт Рис з курячою печінкою фото

Рис з курячою печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Крупи , Мал , Куряча печінка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Рис з курячою печінкою - це відмінний варіант швидкого обіду або вечері. Готується просто, до того ж це дуже смачно. У цьому рецепті розповім, як його приготувати.

Опис приготування:

Рис з курячою печінкою може стати вашою"паличкою-виручалочкою" для приготування швидкого обіду або вечері. Рецепт простий, дивіться покрокові рекомендації і готуйте із задоволенням. Ваша сім'я оцінить!

  • Мал - 1 Склянка
  • Печінка куряча - 400 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 щіпки (або за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
рис з курячою печінкою - фото крок 1
Приготуйте інгредієнти.
рис з курячою печінкою - фото крок 2
Дрібно поріжте цибулю, натріть на тертці моркву, обсмажте на олії.
рис з курячою печінкою - фото крок 3
Поки обсмажуються морква і цибуля, поставте воду для відварювання рису, очистіть курячу печінку від всього непотрібного, наріжте на невеликі шматочки.
рис з курячою печінкою - фото крок 4
Додайте печінку до обсмаженою моркви і цибулі, смажте ще до готовності, 10 хвилин, дивіться щоб печінка не пересмажилася, залишалася м'якою. Додати сіль, поперчіть за смаком.
рис з курячою печінкою - фото крок 5
Злийте воду з відвареного до готовності рису.
рис з курячою печінкою - фото крок 6
Додайте рис до печінки і прогрійте все разом, щоб з'єдналися смаки.
рис з курячою печінкою - фото крок 7
Для подачі рису з печінкою можна використовувати улюблені соуси, овочі та зелень, відмінний градієнт смаків створюють зерна граната. Швидке і смачна страва готова буквально за хвилини, смачного!

Схожі рецепти