Рис з курячою печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Рис з курячою печінкою - це відмінний варіант швидкого обіду або вечері. Готується просто, до того ж це дуже смачно. У цьому рецепті розповім, як його приготувати.
Рис з курячою печінкою може стати вашою "паличкою-виручалочкою" для приготування швидкого обіду або вечері. Рецепт простий, дивіться покрокові рекомендації і готуйте із задоволенням. Ваша сім'я оцінить!
- Мал - 1 Склянка
- Печінка куряча - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки (або за смаком)
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
Приготуйте інгредієнти.
Дрібно поріжте цибулю, натріть на тертці моркву, обсмажте на олії.
Поки обсмажуються морква і цибуля, поставте воду для відварювання рису, очистіть курячу печінку від всього непотрібного, наріжте на невеликі шматочки.
Додайте печінку до обсмаженою моркви і цибулі, смажте ще до готовності, 10 хвилин, дивіться щоб печінка не пересмажилася, залишалася м'якою. Додати сіль, поперчіть за смаком.
Злийте воду з відвареного до готовності рису.
Додайте рис до печінки і прогрійте все разом, щоб з'єдналися смаки.
Для подачі рису з печінкою можна використовувати улюблені соуси, овочі та зелень, відмінний градієнт смаків створюють зерна граната. Швидке і смачна страва готова буквально за хвилини, смачного!