Рецепт Гречка з печінкою в мультиварці фото

Гречка з печінкою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яловичина, Крупи, Печінка, Гречка, Яловича печінка
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Корисний обід
Гарячі страви

Швидко, смачно, корисно, недорого - всі ці слова про страву, яке ми тепер будемо готувати. Гречка з печінкою в мультиварці виходить дуже ситної, красивою і готується дуже просто.

Печінка - дуже ніжний продукт, який вимагає уважної термічної обробки. Занадто довгого приготування печінка не терпить, припиняючись в гуязик.

Гречка з печінкою в мультиварці готується просто, головне правильно приготувати печінку. Вона повинна не пересмажиться, перш ніж почати гаситися з гречкою. Прямо в мультиварку можна додавати трохи вершкового масла або сметани. Отже, уявляю покроковий рецепт:

1. Нарізаємо цибулю, моркву натираємо на середній тертці, курячу печінку ріжемо на невеликі шматки. До речі, можна брати і іншу печінку - яловичу або свинячу.

2. Відправляємо цибулю, морква і печінку в каструльку мультиварки, попередньо налив в неї пару ложок рослинного масла. Тушкуємо на режимі "випічка" протягом 10-15 хвилин.

3. Після цього в мультиварку кладемо 2 склянки промитої гречки і заливаємо її 4 склянками гарячої води. Солимо і додаємо улюблені спеції. Готувати потрібно на режимі "гречка" 30 хвилин.

4. Подавати гречку, тушковану з печінкою слід зі сметаною або білим соусом. Смачного!


  • Гречка - 2 склянки (мультистакана)
  • Вода - 4 склянки
  • Куряча печінка - 500 грам(Или какую-нибудь другую печень)
  • Цибуля - - штук
  • Морква - 1 штука
  • Сіль - - За смаком
Печінка - дуже ніжний продукт, який вимагає уважної термічної обробки. Занадто довгого приготування печінка не терпить, припиняючись в гуязик.

Гречка з печінкою в мультиварці готується просто, головне правильно приготувати печінку. Вона повинна не пересмажиться, перш ніж почати гаситися з гречкою. Прямо в мультиварку можна додавати трохи вершкового масла або сметани. Отже, уявляю покроковий рецепт:

1. Нарізаємо цибулю, моркву натираємо на середній тертці, курячу печінку ріжемо на невеликі шматки. До речі, можна брати і іншу печінку - яловичу або свинячу.

2. Відправляємо цибулю, морква і печінку в каструльку мультиварки, попередньо налив в неї пару ложок рослинного масла. Тушкуємо на режимі "випічка" протягом 10-15 хвилин.

3. Після цього в мультиварку кладемо 2 склянки промитої гречки і заливаємо її 4 склянками гарячої води. Солимо і додаємо улюблені спеції. Готувати потрібно на режимі "гречка" 30 хвилин.

4. Подавати гречку, тушковану з печінкою слід зі сметаною або білим соусом. Смачного!

Схожі рецепти