Гречка з печінкою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Швидко, смачно, корисно, недорого - всі ці слова про страву, яке ми тепер будемо готувати. Гречка з печінкою в мультиварці виходить дуже ситної, красивою і готується дуже просто.
Печінка - дуже ніжний продукт, який вимагає уважної термічної обробки. Занадто довгого приготування печінка не терпить, припиняючись в гуязик.
Гречка з печінкою в мультиварці готується просто, головне правильно приготувати печінку. Вона повинна не пересмажиться, перш ніж почати гаситися з гречкою. Прямо в мультиварку можна додавати трохи вершкового масла або сметани. Отже, уявляю покроковий рецепт:
1. Нарізаємо цибулю, моркву натираємо на середній тертці, курячу печінку ріжемо на невеликі шматки. До речі, можна брати і іншу печінку - яловичу або свинячу.
2. Відправляємо цибулю, морква і печінку в каструльку мультиварки, попередньо налив в неї пару ложок рослинного масла. Тушкуємо на режимі "випічка" протягом 10-15 хвилин.
3. Після цього в мультиварку кладемо 2 склянки промитої гречки і заливаємо її 4 склянками гарячої води. Солимо і додаємо улюблені спеції. Готувати потрібно на режимі "гречка" 30 хвилин.
4. Подавати гречку, тушковану з печінкою слід зі сметаною або білим соусом. Смачного!
- Гречка - 2 склянки (мультистакана)
- Вода - 4 склянки
- Куряча печінка - 500 грам(Или какую-нибудь другую печень)
- Цибуля - - штук
- Морква - 1 штука
- Сіль - - За смаком
Гречка з печінкою в мультиварці готується просто, головне правильно приготувати печінку. Вона повинна не пересмажиться, перш ніж почати гаситися з гречкою. Прямо в мультиварку можна додавати трохи вершкового масла або сметани. Отже, уявляю покроковий рецепт:
1. Нарізаємо цибулю, моркву натираємо на середній тертці, курячу печінку ріжемо на невеликі шматки. До речі, можна брати і іншу печінку - яловичу або свинячу.
2. Відправляємо цибулю, морква і печінку в каструльку мультиварки, попередньо налив в неї пару ложок рослинного масла. Тушкуємо на режимі "випічка" протягом 10-15 хвилин.
3. Після цього в мультиварку кладемо 2 склянки промитої гречки і заливаємо її 4 склянками гарячої води. Солимо і додаємо улюблені спеції. Готувати потрібно на режимі "гречка" 30 хвилин.
4. Подавати гречку, тушковану з печінкою слід зі сметаною або білим соусом. Смачного!