Рис з овочами в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо рис з овочами в сметанному соусі - смачно і просто, а головне - ситно і корисно. Подавати блюдо можна до будь-якого прийому їжі, підійде для всіх членів сім'ї.
Готувати рис з овочами в сметанному соусі будемо на сковороді. Овочі можна вибирати різні, які ви любите. Сорт рису також може бути будь-яким, тому, покладайтеся на свій смак. Подавати готову страву до столу можна з овочами або разносолами, зеленню, легкими овочевими салатами. Неодмінно спробуйте рецепт, думаю, вам сподобається!
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Брокколі - 120 грам
- Морква - 70 грам
- Цибуля - 70 грам
- Печериці - 70 грам
- Помідори - 70 грам
- Крем - 100 грам
- Масло рослинне - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Рис відварити до готовності, на склянку рису візьміть дві склянки води.

Цибулю і моркву очистіть, spolosnite, просушіть. Наріжте овочі довільно.

Гриби промийте, наріжте невеликими пластинами. Брокколі розберіть на суцвіття, spolosnite, просушіть. Помідори наріжте невеликими шматочками.

У сковороді прогрійте масло, викладіть овочі, смажте 4-5 хвилин на невеликому вогні.

Додайте в сковороду рис, сметану, сіль і перець.

Перемішайте все і прогрійте під кришкою кілька хвилин.

Смачного!