Рецепт Рис з овочами в сметанному соусі фото

Рис з овочами в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Молочні продукти , Крупи , Мал
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Готуємо рис з овочами в сметанному соусі - смачно і просто, а головне - ситно і корисно. Подавати блюдо можна до будь-якого прийому їжі, підійде для всіх членів сім'ї.

Опис приготування:

Готувати рис з овочами в сметанному соусі будемо на сковороді. Овочі можна вибирати різні, які ви любите. Сорт рису також може бути будь-яким, тому, покладайтеся на свій смак. Подавати готову страву до столу можна з овочами або разносолами, зеленню, легкими овочевими салатами. Неодмінно спробуйте рецепт, думаю, вам сподобається!

  • Мал - 1 Склянка
  • Вода - 2 склянки
  • Брокколі - 120 грам
  • Морква - 70 грам
  • Цибуля - 70 грам
  • Печериці - 70 грам
  • Помідори - 70 грам
  • Крем - 100 грам
  • Масло рослинне - 30 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
рис з овочами в сметанному соусі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
рис з овочами в сметанному соусі - фото крок 2
Рис відварити до готовності, на склянку рису візьміть дві склянки води.
рис з овочами в сметанному соусі - фото крок 3
Цибулю і моркву очистіть, spolosnite, просушіть. Наріжте овочі довільно.
рис з овочами в сметанному соусі - фото крок 4
Гриби промийте, наріжте невеликими пластинами. Брокколі розберіть на суцвіття, spolosnite, просушіть. Помідори наріжте невеликими шматочками.
рис з овочами в сметанному соусі - фото крок 5
У сковороді прогрійте масло, викладіть овочі, смажте 4-5 хвилин на невеликому вогні.
рис з овочами в сметанному соусі - фото крок 6
Додайте в сковороду рис, сметану, сіль і перець.
рис з овочами в сметанному соусі - фото крок 7
Перемішайте все і прогрійте під кришкою кілька хвилин.
рис з овочами в сметанному соусі - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти