Рис з анчоусами
(покроковий рецепт з фото)
Італійську страву, яке можна подавати і як гарнір, і як основне легке блюдо. Любителям анчоусів рецепт рису з анчоусами точно сподобається.
Дивовижно, наскільки добре рис поєднується з анчоусами. Якщо вам подобаються анчоуси самі по собі, то і це блюдо сподобається. Рецепт рису з анчоусами досить очевидна і проста, але все таки - авось кому-то і стане в нагоді
- Мал - 400 грам
- Анчоуси - 50 грам
- Петрушка - За смаком
- Оливкова олія - - За смаком
- Сіль - - За смаком
Рис відварити в підсоленій воді до готовності.
У сковороді розігріти оливкову олію, покласти анчоуси і злегка підсмажити.
Додати рис, петрушку і сіль. Перемішати, прогріти хвилину і зняти з вогню.
Рис з анчоусами готовий. Смачного!