Рис з ананасом і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Рис з ананасом і овочами - відмінна ідея для поновлення щоденного меню, особливо якщо у вас залишився рис. За десять хвилин можна спорудити екзотичне пісне блюдо. Правда, потрібен імбир і ананас!
Рис з ананасом і овочами найкраще готувати в сковороді "вок" . Блюдо готується по азіатській технології, швидко і на сильному вогні. Інгредієнти швидко додаються один за іншим, тому обов'язково все овочі поріжте заздалегідь. Соєвий соус додавайте до смаку. Коли вже все готово можна додати чайну ложку кунжутного масла, це додасть страві азіатський аромат. Успіхів і приємного апетиту!
- Свіжий ананас - 1/2 штуки
- Перець болгарський - 1/2 штуки
- Цибуля - 1/2 штуки
- Імбир тертий - 1 Ст. Ложка
- Часник тертий - 1 зубчик
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - 1 Ст. Ложка (для прикраси)
- Зелена цибуля - 2 Ст. Ложки (для прикраси)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки

Підготуйте продукти.

Розігрійте масло і обсмажте цибулю 1 хвилину, додайте часник і імбир, смажте ще 1 хвилину.

Додати вогонь і покласти на сковороду ананас і болгарський перець. Смажити ще 3-5 хвилин.

Додати рис і соєвий соус, смажте ще пару хвилин.

Посипте рис з ананасом і овочами кунжутом. Смачного!