Рецепт Ribolitta фото

Ribolitta
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи

Цей густий італійський суп дуже актуальне в холодну пору року. Він прекрасно насичує, адже овочів в ньому багато, і кожен з них надає супу свій смак і аромат. Готуємо смачно, поживно і корисно!

Цей італійський суп полюбиться багатьом з вас своїм смаком і ароматом. Суп спочатку готувався пісним, адже придуманий він був бідняками. Але є й інший варіант супу: з беконом і пармезаном. У будь-якому випадку цей суп гідний того, щоб ви його зварили і спробували. Суп, як і борщ, особливо гарний розігрітим на наступний день.

  • Квасоля - 200 грам (консервована)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Лук-пориста - 1/2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Селера - 2 штуки (стебла)
  • Часник - 2 зубчики
  • Капуста - 50-70 грам
  • Помідори у власному соку - 3-4 штук (невеликі)
  • Суміш італійських трав - 2 щіпки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Глібу čerstvyj - 4-5 скибочок
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Зелень кропу, петрушки - 2 Ст. Ложки (нарізана, по бажанню)
Ribolitta - фото крок 1
1. Розігріваємо каструлю (краще готувати в каструлі з товстим дном) з оливковою олією і викладаємо нарізаний четвертькольцами ріпчасту цибулю і (кільцями) цибуля-пористий. Обсмажуємо хвилини 2-3.
Ribolitta - фото крок 2
2. Додаємо дрібно нарізаний часник, обсмажуємо ще хвилинку.
Ribolitta - фото крок 3
3. Стебла селери нарізаємо шматочками, а морква - четвертькольцами. Обсмажуємо з цибулею хвилини 3.
Ribolitta - фото крок 4
4. Заливаємо овочевий бульйон або воду (приблизно 0, 7 L). Додамо сіль і трави.
Ribolitta - фото крок 5
5. Коли закипить, додамо нарізану капусту. Італійці не люблять сильно дрібнити овочі
Ribolitta - фото крок 6
6. Капуста покипів пару хвилин, додамо нарізані помідори і пару ложок соку, в якому були помідори.
Ribolitta - фото крок 7
7. Мене виручає консервована квасоля, а ви можете зварити квасолю заздалегідь. Половину квасолі подрібнюємо в пюре, а половину залишимо цілою.
Ribolitta - фото крок 8
8. Додаємо в каструлю квасоля. Зменшуємо вогонь, закриваємо каструлю кришкою і варимо-млоїмо хвилин 20.
Ribolitta - фото крок 9
9. В кінці додамо дрібно нарізану зелень. Даємо супу настоятися ще хвилин 10 на плиті.
Ribolitta - фото крок 10
10. Наливаємо в тарілку трохи супу, а потім викладаємо шматочки черствого хліба.
Ribolitta - фото крок 11
11. Зверху додамо ще супу. Даємо трохи постояти, щоб хліб розмокнув, і можна подавати до столу

Схожі рецепти