Рибний суп з форелі
(покроковий рецепт з фото)
Економний варіант супу з черевець форелі з картоплею, морквою і цибулею. Суп готується дуже просто і досить таки швидко. У підсумку виходить велика каструля супу на велику кількість людей.
Перед вами - простий рецепт приготування рибного супу з форелі. Я використовую черевця форелі, хоча підійде і філе, якщо є в наявності. Готовий суп слід настояти під кришкою 15 хвилин перед подачею до столу. Вдалого приготування!
- Черевця форелі - 300 грам
- Картопля - 8 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Кип'ятимо воду, солимо. Паралельно промиваємо та нарізаємо порційними шматочками черевця форелі. Опускаємо рибу в киплячу воду.
Туди ж додаємо порізаний скибочками картопля.
Дрібно нарізаємо цибулю і моркву.
Обсмажуємо цибулю і моркву на рослинному маслі до золотистого кольору. Опускаємо зажарку з суп.
Варимо до готовності картоплі. Додаємо свіжу зелень і приправи за смаком. Смачного!