Рецепт Рибний суп з форелі фото

Рибний суп з форелі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Форель , Морква
Роздільне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Економний варіант супу з черевець форелі з картоплею, морквою і цибулею. Суп готується дуже просто і досить таки швидко. У підсумку виходить велика каструля супу на велику кількість людей.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування рибного супу з форелі. Я використовую черевця форелі, хоча підійде і філе, якщо є в наявності. Готовий суп слід настояти під кришкою 15 хвилин перед подачею до столу. Вдалого приготування!

  • Черевця форелі - 300 грам
  • Картопля - 8 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
рибний суп з форелі - фото крок 1
Кип'ятимо воду, солимо. Паралельно промиваємо та нарізаємо порційними шматочками черевця форелі. Опускаємо рибу в киплячу воду.
рибний суп з форелі - фото крок 2
Туди ж додаємо порізаний скибочками картопля.
рибний суп з форелі - фото крок 3
Дрібно нарізаємо цибулю і моркву.
рибний суп з форелі - фото крок 4
Обсмажуємо цибулю і моркву на рослинному маслі до золотистого кольору. Опускаємо зажарку з суп.
рибний суп з форелі - фото крок 5
Варимо до готовності картоплі. Додаємо свіжу зелень і приправи за смаком. Смачного!

Схожі рецепти